Obavijesti Video Pretražite Navigacija
incident u zagrebu

Dvojica vandala pokušala strgnuti duginu zastavu. Slučajno ih snimile kamere pa su dali petama vjetra. A onda je sve vidjela i policija

Dvojica muškaraca u majicama s kapuljačama svojski su se potrudili skinuti zastavu sa stupa na Trgu žrtava fašizma.

Vandali su do trga došetali kasno poslijepodne u ponedjeljak te odlučno krenuli prema stupovima na kojima se vijore dvije dugine zastave i jedna zastava Zagreb Pridea. 

Pročitajte i ovo Slab potres pogodio Zagreb Magnitude 1,2 Slab potres uznemirio dio Zagrepčana: "Osjetilo se kao kratka grmljavina" Dječji vrtić - 1 neugodno iznenađenje Povećali su im subvencije, ali ni to nije dovoljno, roditelji su ogorčeni: "Gradski je vrtić otprilike 200 eura jeftiniji"

Odlučili su pokušati skinuti jednu od duginih zastava. Jedan muškarac je na rame podigao drugog koji je zastavu počeo mahnito vući i trgati, no odustali su od nauma kad su primijetili da ih snimaju televizijske kamere koje su preko puta pratile sjednicu Predsjedništva HDZ-a. 

Tada su pobjegli. Inače, danas se obillježava Međunarodni dan borbe protiv homofobije, transfobije i bifobije. 

Iz zagrebačke policije rekli su nam kako od građana dojavu o ovom incidentu nisu dobili, ali da su krenuli na teren nakon saznanja iz medija te da će provesti kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti incidenta. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene