Ilustracija (Foto: Getty Images)
Ilustracija (Foto: Getty Images)

Dvije žene provalile su u trgovinu za odrasle u Koprivnici i iz kase ukrale više od 4000 kuna.


Kako piše portal ePodravina, dvije žene opljačkale su poznatu koprivničku trgovinu za odrasle u srijedu u popodnevnim satima. Iz trgovine je ukraden samo novac, a sve su zabilježile nadozrne kamere postavljene unutar objekta.

Vezani članci Policija (Foto: Damir Spehar/PIXSELL) Priveden dvojac koji je pljačkao Istrom: Praznili automate s novcem u autopraonicama, provaljivali u ugostiteljske objekte... Policija (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL) Bizarna krađa u Zagrebu: Banda tinejdžera opljačkala lopova vršnjaka, prevarili i njegovu majku koja im je čak dala - novac za taksi

''Ukradeno je 4400 kuna, naš utržak. Provukle su se kroz rupu kraj vrata koju su samu obile, a rupa je zaista mala. Jedna od provalnica provukla se kroz rupu, dok je druga vani čekala na straži. Najgore je što se oglasio alarm, ali ljudi nisu reagirali. Nevjerojatno je kako ih nitko nije vidio, a ni čuo naš alarm'', ispričala je za ePodravinu vlasnica trgovine.

Kradljivice su prije ''akcije'' nazvale vlasnicu i djelatnicu trgovine i pitale ih mogu li doći do trgovine. Nakon što im je rečeno da u trgovini nema nikoga, znale su da je zrak čist pa su se bacile na posao.

Jedna od kradljivica, ona koja je ''operirala'' unutar trgovine, otprije je poznata vlasnicama zbog krađa.