Obavijesti Video Pretražite Navigacija
napad u Maksimiru

Dvaput ga pokušao pregaziti automobilom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jučer iza 20 sati na u zagrebačkom Maksimiru, zbog neriješenih imovinskih odnosa, 25-godišnji mladić je osobnim automobilom Alfa Romeo 145 dva puta namjerno naletio na 21-godišnjaka, prvo na Kostanjevcu, a potom i na Bukovcu.

Počinitelj je drugog mladića pokušao pregaziti u dva navrata - jednom na Kostanjevcu i drugi puta na Bukovcu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kijev bez komentara Ukrajina napala ruske snage na Krimu američkim raketama velikog dometa Snimka potjere za napadačem u Londonu Ubio 13-godišnjeg dječaka VIDEO Objavljena snimka potjere za napadačem u Londonu: "Ulazi ljudima u vrtove! Zaključajte vrata!"

Na Bukovcu je vozač Alfe nakon verbalne prepirke s 21-godišnjakom sjeo u Alfu, krenuo vožnjom unatrag, a potom prema naprijed pri čemu je prednjim dijelom namjerno udario 21-godišnjaka koji je pao na tlo te potom ustao, sjeo u Fiat Mareu i krenuo za napadačem. 

Na Kostanjevcu su se ponovno susreli te je vozač Alfe ponovno namjerno naletio na 21-godišnjaka koji se ovaj put uspio uhvatiti za otvoreno staklo vozačevih vrata, nakon čega je pao na tlo. 

Vozač Alfe potom je napustio mjesto događaja dok je ozlijeđeni 21-godišnji mladić vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u Kliničku bolnicu Dubrava gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen. U ponoć je u službene prostorije na kriminalističku obradu doveden 25-godišnji vozač Alfe.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene