Obavijesti Video Pretražite Navigacija
IZGUBILI NADZOR NAD VOZILOM

Teška prometna nesreća kod Knina: Automobilom sletjeli u provaliju, dvojica mladića bore se za život

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dva mladića teško su ozlijeđena u prometnoj nesreći u blizini Knina u subotu navečer te se trenutno bore za život. Do nesreće je došlo kada je vozač izgubio kontrolu nad vozilom i sletio u provaliju dubine pedeset metara.

U blizini tunela iznad Šarenih jezera, na izlazu iz Knina, u subotu navečer oko 20:30 sati dogodila se teška prometna nesreća.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

U nesreći su teško ozlijeđena dva putnika, a treći putnik pretrpio je lakše ozlijede. Do nesreće je došlo kada je vozač izgubio nadzor nad osobnim automobilom šibenskih registracijskih oznaka te probio ogradu i sletio u provaliju duboku pedesetak metara.

Kako doznaje portal feral.news od glasnogovornice Policijske uprave šibensko-kninske, Marice Kosor, ozlijeđene su tri osobe. Prema dosadašnjim informacijama 19-godišnjakinja je van životne opasnosti, dok su 22-godišnjak i 23-godišnjak životno ugroženi.

Na intervenciju su izišli JVP Knin, DVD Knin i DVD Biskupija s 14 vatrogasaca i četiri vozila. Okolnosti pod kojima se ova prometna nesreća odgodila još se utvrđuju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene