Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kod fra Zvjezdana Linića

Duhovna obnova: 'Ne možete služiti i Bogu i bogatstvu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Treći dan duhovne obnove fra Zvjezdana Linića kulminirao je danas misom u Domu sportova.

Na tisuće ljudi došle su po malo snage i hrabrosti, a otišli puni radosti. Dom sportova bio je pun emocija. 'Došao sam da me Bog blagoslovi, mene i moju obitelj i unučad i djecu moju,' rekao je Andrija koji preko patera Linića snaži tijelo i psihu.

'Ako je netko potpao pod vlast droge, što treba govoriti o nekom drugom opsjednuću, pa to je đavao ako se netko ne može oteti kocki i unesrećio cijelu svoju obitelj pa to je đavo to je zlo. Opsjednuća se mogu modernijim načinom tako definirati, ja znam da je to đavo, ja vjerujem da postoji i da želi nauditi čovjeku,' rekao je fra Zvjezdan Linić.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević o obnovi - 1 190 milijuna eura Tomašević pohvalio obnovu Zagreba pa kritizirao ministra: "Nadam se da će država što prije to učiniti" Slika nije dostupna 'Dolazim pred Isusa i Mariju da mi daju snage za daljnji život'

>> 'Svi mi trebamo ispravljati i popravljati i to je onda obraćenje'

Ali nakon obnove nitko ga se više ne boji. 'Odavde odem kao perce, lagano zbilja, obnovljen čovjek to ne može baš ni opisati. Evo, odmah se počnem ježiti kad razmišljam o tome, predivno nešto, predivno,' rekao Josip.

'Svima je nekad teško tako i nama al ovo ti daje nadu i ispuni te,' rekla je Marija. Svima koji nisu bili tamo, bili vjernici ili ne, pater poručuje 'iskreno tragajte za poštenjem i pravednošću i naići ćete na Boga'. 'Ne možete služiti Bogu i bogatstvu,' rekao je fra Linić.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene