Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Duge cijevi na ulicama

Naoružani do zuba(ra): Ulica u centru Bjelovara prepuna policije, razlog je bizaran

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nešto prije 12 sati prolaznike u centru Bjelovara šokirao je velik broj naoružanih policajaca koji su s fantomkama stražarili ispred jedne zgrade.

Iz PU bjelovarsko-bilogorske rekli su nam kako su od Ministarstva pravosuđa, odnosno zatvora u Bjelovaru primili zahtjev za pružanjem asistencije, što su i učinili.

Pročitajte i ovo Oralno zdravlje - 1 Porazna statistika Hrvati imaju najgore zube u Europi: Pogledajte koliko dugo koristimo četkicu za zube i koliko nam traje kalodont Imaš pravo, ostvari ga Imaš pravo, ostvari ga! Pokažite zube! Stomatolog je pogriješio i što sad? Kome se obratiti kad zubar sfuša?

Bjelovarčani su se čudili sceni, a lokalni mediji prvo su nagađali da je riječ o velikoj akciji u kojoj sudjeluje više policijskih postaja.

No onda je izašla nova informacija. Portal Bjelovar.live doznao je o čemu se radi. Pišu kako je zatvor u Bjelovaru zatražio je asistenciju PU bjelovarsko-bilogorske jer je jedan od zatvorenika ili pritvorenika išao na pregled u privatnu zubarsku ordinaciju u Ulici Krste Frankopana u Bjelovaru.

Ne zna se o kojem zatvoreniku se radi, odnosno koga je policija pod tolikom pratnjom vozila zubaru.

U policiji nam potvrđuju da je cijela akcija trajala od 12 do 12:30. Očito tretman nije bio prezahtjevan, možda samo čišćenje kamenca. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene