Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Englezi odlučili

Dubrovnik treći najromantičniji grad na svijetu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dubrovnik je već desetljećima omiljena destinacija za goste iz Velike Britanije, a iz godine u godinu povećava se i broj dolazaka.

Britanaca je ove sezone čak 40 posto više nego proteklih godina, što znači doista veliki pomak jer su i do sada bili jedni od najbrojnijih dubrovačkih gostiju. Razlog za ovakvo povećanje svakako se krije u jakoj zračnoj povezanosti, tjedno u dubrovačku zračnu luku sljeću avioni čak 8 različitih zračnih prijevoznika, koji povezuju Dubrovnik s gradovima Velike Britanije.

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi policija objavila detalje Dvojica maloljetnika koja su pretukla trećeg u Lapadu završila u pritvoru Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola"

Veliki broj britanskih gosti veseli dubrovačke hoteljere i ugostitelje jer se radi o jako dobrim gostima koji će potrošiti novac, ali i koji za svoj novac traže kvalitetu. Britanski gosti ne dolaze samo radi sunca i mora, već traže i ponudu, od izleta do kulturne ponude, kakve u Dubrovniku u srpnju i kolovozu ne nedostaje. Osim bogate kulturne ponude, britanske goste oduševljava i romantika, a Dubrovnik su proglasili trećim najromantičnijom mjestom u svijetu, iza Pariza i Venecije.

>> Dubrovački hotel među 100 najboljih u svijetu!

To potvrđuje i velik broj vjenčanja parova iz Engleske i Irske koji za svoj najsretniji dan biraju baš Dubrovnik.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene