Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U pitanju stotine milijuna kuna

Dubrovnik: Javna garaža posvađala gradonačelnika i bivšu gradonačelnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dubrovačka javna garaža ponovno je podigla političku buru. Njezino loše poslovanje moglo bi stajati gradski proračun više od stotinu milijuna kuna.

Operater koji je upravljao garažom, trebao je iz tekućeg poslovanja plaćati godišnje obveze prema banci, a eventualne gubitke, prema ugovoru, treba snositi proračun grada Dubrovnika. Gradonačelnik Vlahušić za problem s garažom okrivio je bivšu, HDZ-ovu vlast, koja je nakon toga napustila sjednicu gradskog vijeća.

Pročitajte i ovo Srđ - 4 Projekt Golf resort Dubrovnik bi mogao ostati bez više od 300 tisuća eura: "Smatramo da nisu sagledane sve činjenice" Slika nije dostupna Pet sati rasprave Dubrovnik nije dobio proračun za 2015.

'Postoji velika opasnost da se krene u arbitražu i da proračun grada Dubrovnika bude izložen najmanje 100, moguće 160, a s kamatama se može kretati i do 200 milijuna kuna', rekao je Andro Vlahušić, gradonačelnik Dubrovnika.

'Čovjek s USKOK-ovim optužnicama zbog zloupotrebe položaja nema što govoriti i nije vjerodostojan. Gradonačelnik Vlahušić namjerno ne ispunjava obveze iz razloga što želi politički skandal, želi političku aferu', tvrdi Dubravka Šuica, bivša dubrovačka gradonačelnica.
 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene