Obavijesti Video Pretražite Navigacija
6 milijuna kuna

Izgrađena najmodernija ribarnica u Hrvatskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon pet mjeseci radova jutros je gradonačelnik Dubrovnika Andro Vlahušić otvorio novu gradsku ribarnicu na tržnici u Gružu.

U obnovu ribarnice i njenu rekonstrukciju utrošeno je 6 milijuna kuna, a izgrađen je novi krov s termoizolacijom, izvedene nove instalacije, prostorije i sanitarni čvor, a radove izvela tvrtka Dom gradnja.

Nova ribarnica ima 10 stolova, dužine po šest metara, a cijeli je prostor klimatiziran te će se riba prodavati na način da zadovoljava sve europske standarde.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Slobodan čovjek' Andro Vlahušić najavio kandidaturu unatoč pravomoćnoj presudi u 'aferi Šipan' Slika nije dostupna HDZ 'oprao' Vlahušića 'Dubrovnik ima celebrity gradonačelnika koji brine samo o svom imidžu'

>> FOTO Atrakcija u ribarnici: Grdobina od 24 kg!

U ribarnici je osam mjesta za pranje i čišćenje ribe, a predviđeno je i 13 mjesta za postavljanje suvremenih vaga na punktove.

Napravljena je moderna hladnjača te kupljen novi bankomat koji može proizvesti 600 kg leda. Obraćajući se okupljenima gradonačelnik Dubrovnika kazao je kako je riječ o najljepšoj ribarnici na Jadranu, a njenim završetkom, završena je i preobrazba gradskoga predjela Gruž tijekom kojega je rekonstruiran park, obnovljene prometnice i infrastruktura. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene