Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Među projektima u Dubrovniku našao se i novi javni WC vrijedan milijun kuna!


Prema želji gradonačelnika Vlahušića, u javnom WC-u bit će najsuvremenija oprema. Inače, ovo uređenje dio je ukupnog uređenja triju javnih WC-a, za što će se ukupno izdvojiti 2 milijuna kuna.

Vezani članci Nicolas Cage i Pedro Pascal - 6 Popularni Oskarovac u Cavtatu plijenio pažnju u neobičnoj jakni, od fotografa se pokušao sakriti iza maske i naočala Nicolas Cage i Pedro Pascal - 8 Cage i Pascal jurili po kiši u luksuznom kabrioletu i izazvali interes: Priskočili im u pomoć da se ne smoče previše

>> Bill Gates ulaže milijune u WC-e koji ne trebaju vodu za korištenje

'Većina unutarnjih prostora bit će obložena inoksom, i tzv. antivandal sistemom koji zapravo onemogućava, maksimalno onemogućava lomljenje i uništavanje inventara', rekao je Darko Kaciga, direktor 'Čistoće'.

Vrijednu imovinu nadzirati će i kamere, a dok se novi WC uređuje, turistima je na raspolaganju montažni WC. Nekima dobar, a nekima i ne.

Svako toliko izgradnja nekog WC-a u Dubrovniku podigne prašinu. Od tzv. zlatnog WC-a pa sve do javnog wc-a u gradskom portu, koji je izgrađen 2002. godine, i koji je za gotovo 2 milijuna kuna svojim korisnicima ponudio čučavce. Nije ni čudo da su ga tada prozvali 'najskuplji WC u Europi'.

Obnova će obuhvatiti i ovaj WC, a ukupna cijena obnove je 2 milijuna kuna.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook