Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Danas stiglo 50-ak putnika

Dubrovnik: Aeroflotom stiže 10.000 ruskih turista

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U dubrovačku Zračnu luku danas je iz Moskve sletio prvi zrakoplov ruske nacionalne kompanije Aeroflota kojim je stiglo pedesetak putnika.

Sljedeći let iz Moskve bit će u petak i potpuno je popunjen, a tijekom ovogodišnje sezone u dubrovačkoj Zračnoj luci procjenjuju da će letovima Aeroflota na dubrovačko područje doputovati 10.000 ruskih turista. Ova će linija izravno povezivati Dubrovnik i Moskvu do kraja rujna - tri puta tjedno tijekom lipnja, a od 1. srpnja svakodnevno.

Kako je istaknuo direktor Zračne luke Roko Tolić, riječ je o važnome zračnom prijevozniku koji se pridružuje vodećim europskim prijevoznicima kao što su British Airways i Lufthansa.

Osim zrakoplova Aeroflota, u dubrovačku Zračnu luku ove sezone slijetat će i pet ruskih čarter prijevoznika, a zrakoplovi Aeroflota polijetat će iz najveće moskovske zračne luke Šermetjeva. (Hina)

Pročitajte i ovo Rat u Ukrajini Vrijedno 61 milijardu dolara Rusija napala ukrajinske željeznice: Njihov cilj je samo jedan Šteta na zgradama u gradu Avdijivki na istoku Ukrajine Rat u Ukrajini Britanski obavještajci otkrili novu metu Rusa: "Trupe napreduju brže u tom području"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene