Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zgrožen je

VIDEO Dubrovački gradonačelnik objavio strašnu snimku napada na komunalne redare: "Ovakve stvari ne bi smjele proći nekažnjeno"

Napad na komunalne redare u Dubrovniku
Napad na komunalne redare u Dubrovniku Foto: Mato Franković/Facebook
Komunalni redari u Dubrovniku izloženi su brojnim verbalnim, pa i fizičkim napadima. Posljednja snimka pokazuje koliko to može biti opasno.

Dubrovački gradonačelnik Mato Franković podijelio je na svom profilu na Facebooku snimku na kojoj se vidi napad na komunalne redare u gradu. Prvo je istaknuo njihovu važnu ulogu u turističkoj sezoni.

Pročitajte i ovo Vrućine - 11 Najviše posjetitelja u Istri Jesmo li puni ili smo podbacili? Objavljeni najnoviji turistički podaci

"Svakodnevno radeći na Pilama trude se regulirati promet na način da ubrzaju protok vozila kako bi našim sugrađanima i posjetiteljima olakšali prometovanje, a pješacima osigurali siguran prelazak i u uvjetima prekomjernog opterećenja prometnica", napisao je Franković.

Međutim, komunalnim redarima situaciju otežavaju pojedinci koji ih verbalno, pa i fizički napadaju.

Pročitajte i ovo Vrućine - 26 Prvi takav krovni zakon Slijedi nam reforma turizma, evo što novi prijedlog zakona donosi

"Nažalost, vrlo često su izloženi verbalnim napadima pojedinaca, a u ovom videu jasno možete vidjeti kako pojedinci ne prežu ni od pokušaja gaženja redara. Sve navedeno bit će prijavljeno policiji jer ovakve stvari koje imaju sve elemente kaznenog dijela ne bi smjele proći nekažnjeno", poručio je.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene