Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"M-ljetovanje" na Mljetu

Biskup Uzinić zove mlade na ljetovanje: "Spreman si tijekom dana dobro se oznojiti?"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dubrovačka biskupija objavila je poziv za "m-ljetovanje", odnosno duhovno-edukativno-ekološki program na otoku Mljetu, za mlade od 20 do 35 godina.

"Guštaš šetati kroz netaknutu prirodu? Spreman si tjedan dana spavati u prirodi, tijekom dana dobro se oznojiti čisteći maslinik zarobljen već 50 godina dračom, korovom i stablima, a nakon rada guštati u prekrasnom Mljetskom moru? Uz to si otvoren upoznati druge vršnjake jednako hrabre i otvorene izazovima? I što je najvažnije ne bojiš se susresti sa samim sobom, upoznati se bolje kroz večernje kateheze i duhovnu pratnju? Ako se osjećaš spreman na ovaj izazov, čekamo te!", pozivaju na stranicama Dubrovačke biskupije.

Četiri su termina m-ljetovanja: 23.07. - 29.07.; 30.07. - 05.08.; 06.08. - 12.08. i 13.08. - 19.08., a program se odvija u uvali Bobovište u blizini Polača na otoku Mljetu. Sudjelovanje na programu se ne plaća, no potrebno je računati na troškove hrane koji kroz tjedan dana iznose oko 300 kn.

Program na Mljetu organiziraju tri neprofitne udruge: Skac Palma, Skac_DU i Magis.

Pročitajte i ovo Hrvati i ljetovanje - 3 INFLACIJA UKRALA ODMOR Koliko Hrvata može platiti ljetovanje? Rumunjska, Grčka i Mađarska najgore na ljestvici Giorgia Meloni Ljetovanje u Albaniji Premijerka u misiji spašavanja ugleda svoje zemlje: "Idite i platite račun ovim idiotima, molim vas"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene