Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dubrovačka biskupija objavila je poziv za "m-ljetovanje", odnosno duhovno-edukativno-ekološki program na otoku Mljetu, za mlade od 20 do 35 godina.


"Guštaš šetati kroz netaknutu prirodu? Spreman si tjedan dana spavati u prirodi, tijekom dana dobro se oznojiti čisteći maslinik zarobljen već 50 godina dračom, korovom i stablima, a nakon rada guštati u prekrasnom Mljetskom moru? Uz to si otvoren upoznati druge vršnjake jednako hrabre i otvorene izazovima? I što je najvažnije ne bojiš se susresti sa samim sobom, upoznati se bolje kroz večernje kateheze i duhovnu pratnju? Ako se osjećaš spreman na ovaj izazov, čekamo te!", pozivaju na stranicama Dubrovačke biskupije.

Četiri su termina m-ljetovanja: 23.07. - 29.07.; 30.07. - 05.08.; 06.08. - 12.08. i 13.08. - 19.08., a program se odvija u uvali Bobovište u blizini Polača na otoku Mljetu. Sudjelovanje na programu se ne plaća, no potrebno je računati na troškove hrane koji kroz tjedan dana iznose oko 300 kn.

Program na Mljetu organiziraju tri neprofitne udruge: Skac Palma, Skac_DU i Magis.

Vezani članci Luka Nižetić (Foto: Instagram) Mišići ovog poznatog Hrvata vrijedni su svakog pogleda: ''Pa koliko još takvih fotki imaš?!'' Pomorska policija, ilustracija (Foto: Dino Stanin/PIXSELL) Policajac s još dvojicom muškaraca uhvaćen u krivolovu na području Nacionalnog parka Mljet