Foto: http://www.hr-nekretnine.hr/
Foto: http://www.hr-nekretnine.hr/

Natječaj za zakup poslovnih prostora u državnom vlasništvu, kojim se u zakup nudi 16 poslovnih prostora na lokacijama u središtu Zagreba, dva u Osijeku i jedan u Rijeci objavljen je u subotu, a Državne nekretnine d.o.o. ističu da je u Zagrebu riječ o top lokacijama.


U ponudi su poslovni prostori od 30-tak do 200-tinjak m2, početne mjesečne zakupnine istaknute su u Javnom pozivu, a ovisno o prostoru iznose od 1.600,00 do 10.000,00 kuna. Ugovor o zakupu sklapa se na rok od 10 godina s ponuditeljem koji je ispunio uvjete natječaja i ponudio najviši iznos zakupnine.

Vezani članci Lovro Kuščević (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Kuščević pod povećalom USKOK-a, na Brač stigla i kriminalistička policija Ministar uprave Lovro Kuščević u Dnevnik Nove TV (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Povjerenstvo za sukob interesa otvorilo predmet o Kuščeviću: Stigla prijava dopunjena novinskim člancima

Sudjelovati na natječaju mogu pravne osobe te fizičke osobe koje imaju registrirani obrt ili obavljaju samostalnu profesionalnu djelatnost. Poslovni prostori se daju u zakup u „viđenom stanju“, a pogledati se mogu od 26. lipnja do 1. srpnja 2019. prema rasporedu iz Javnog poziva.

Rok za podnošenje ponuda je do 12 sati 5. srpnja. 2019., a dostavljaju se na adresu Državnih nekretnina d.o.o. Planinska 1, Zagreb.

Zakupom poslovnih prostora na rok od 10 godina omogućuje se višegodišnja sigurnost poslovnim subjektima u obavljanju djelatnosti na top pozicijama u gradu dok se istovremeno državna imovina stavlja u višegodišnju funkciju, ističu Državne nekretnine.

Popis oglašenih poslovnih prostora, raspored pregleda i uvjeti natječaja objavljeni su u Javnom pozivu za zakup poslovnih prostora u vlasništvu Republike Hrvatske 2/19.

Kako se navodi na priopćenju, oglašene poslovne prostore s fotografijama kao i Javni poziv s uvjetima može se pronaći na:

http://www.hr-nekretnine.hr/natjecaj-2019-2.html