Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema ozlijeđenih

Šokantne snimke: Vatrena stihija progutala drvenu obiteljsku kuću, požar je gasilo čak 40 vatrogasaca

Požar na obiteljskoj kući (Foto: DVD Pršlin-Hum) - 1
Požar na obiteljskoj kući (Foto: DVD Pršlin-Hum) - 1 DVD Pršlin-Hum
Aktualno Galerija Požar na obiteljskoj kući (Foto: DVD Pršlin-Hum) - 1 Požar na obiteljskoj kući (Foto: DVD Pršlin-Hum) - 1 Foto: DVD Pršlin-Hum Požar na obiteljskoj kući (Foto: DVD Pršlin-Hum) - 2 Požar na obiteljskoj kući (Foto: DVD Pršlin-Hum) - 2 Foto: DVD Pršlin-Hum Požar na obiteljskoj kući (Foto: DVD Pršlin-Hum) - 3 Požar na obiteljskoj kući (Foto: DVD Pršlin-Hum) - 3 Foto: DVD Pršlin-Hum Požar na obiteljskoj kući (Foto: DVD Pršlin-Hum) - 5 Požar na obiteljskoj kući (Foto: DVD Pršlin-Hum) - 5 Foto: DVD Pršlin-Hum +6 Požar na obiteljskoj kući (Foto: DVD Pršlin-Hum) - 4 Galerija 1/11 >>
Obiteljska kuća u Malom Taboru planula je u petak navečer. Požar su gasili vatrogasci iz niza vatrogasnih društava. Srećom, nije bilo ozlijeđenih.

"U samo par minuta vatra je zahvatila cijelu kuću. Nemoguće je bilo išta napraviti. Iako smo stigli vrlo brzo", rekao je za DNEVNIK.hr Dražen Pereti, predsjednik DVD-a Prišlin-Hum. 

Pročitajte i ovo Ilustracija, požar Očevid u tijeku Tužan Uskrs u Slavoniji: U požaru obiteljske kuće smrtno stradala jedna osoba Požar kamiona Čistoće u Rijeci - 2 Veliki požar u Rijeci VIDEO Zapalio se kamion Čistoće, vatra se proširila na parkirane automobile: Šteta je više desetaka tisuća eura

On je bio jedan od 40-ak vatrogasaca koji su u petak večernjim satima nastojali savladati buktinju koja je u samo nekoliko minuta doslovno progutala drvenu obiteljsku kuću u Malom Taboru. 

Vatru su gasili vatrogasci JVP-a Krapina, DVD-a Prišlin-Hum, DVD-a Druškovec, DVD-a Klenovec i DVD-a Straža.

Srećom, nitko nije ozlijeđen. 

"U vrijeme požara nikoga nije bilo u kući. Gospođa je bila u Njemačkoj, a njen suprug na groblju. On kaže da je sve pogasio", rekao je  zapovjednik Pereti.

Požar lokaliziran u 19 sati i 42 minute, javlja portal Zagorje.com.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene