Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

I tijekom proteklog vikenda na području Vukovarsko – srijemske županije nastavljena je praksa pronalaska odbačenoga naoružanja ili minsko eksplozivnih sredstava ili pak njihova dragovoljna predaja policiji.


Tijekom proteklog vikenda na području Vukovarsko – srijemske županije zabilježen je još jedan slučaj pronalaska odbačenoga naoružanja ili minsko eksplozivnih sredstava ali i njihova dragovoljna predaja policiji.

STRAVA: Uklanjaju oznake koje upozoravaju na mine, pa prodaju zemljište

Vezani članci Uhićenje prosvjednika u Seattleu Šire se prizori brutalnih uhićenja u SAD-u, i sami se policajci međusobno sukobljavaju. Objavljena i nova snimka Floydova uhićenja Berlin prosvjeduje zbog smrti Georgea Floyda - 1 Ispovijest tetke ubijenog Georgea Floyda: "Psi imaju bolji tretman nego što ga je imao on. To ne možete izbrisati iz sjećanja"

Tako je prilikom okopavanja vrta u Drenovcima, u županjskoj Posavini, pronađena improvizirana mina.

U Vukovaru je zabilježena dragovoljna predaja minsko-eksplozivnih tvari, kada je osoba koja je željela ostati anonimna, na kućnoj adresi, policijskom službeniku za protueksplozijsku zaštitu, dragovoljno predala pištolj Crvena zastava sa dva pripadajuća spremnika. (VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook