Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odbačeno naoružanje

Drenovci: Okopavajući vrt naletjeli na minu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
I tijekom proteklog vikenda na području Vukovarsko – srijemske županije nastavljena je praksa pronalaska odbačenoga naoružanja ili minsko eksplozivnih sredstava ili pak njihova dragovoljna predaja policiji.

Tijekom proteklog vikenda na području Vukovarsko – srijemske županije zabilježen je još jedan slučaj pronalaska odbačenoga naoružanja ili minsko eksplozivnih sredstava ali i njihova dragovoljna predaja policiji.

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka Misteriozan nestanak "Bojimo se da je oteta": Susjedi opisali mjesto na kojem je nestala dvogodišnja djevojčica Potraga za nestalom djevojčicom Dankom Nastavlja se potraga Dvogodišnje Danke nema već treći dan, istraga kreće u novom smjeru, susjeda: "Jedna stvar mi je sumnjiva"

STRAVA: Uklanjaju oznake koje upozoravaju na mine, pa prodaju zemljište

Tako je prilikom okopavanja vrta u Drenovcima, u županjskoj Posavini, pronađena improvizirana mina.

U Vukovaru je zabilježena dragovoljna predaja minsko-eksplozivnih tvari, kada je osoba koja je željela ostati anonimna, na kućnoj adresi, policijskom službeniku za protueksplozijsku zaštitu, dragovoljno predala pištolj Crvena zastava sa dva pripadajuća spremnika. (VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene