Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nekoliko sekundi užasa

VIDEO Ispovijest mladića sa šokantne snimke sudara jet skija: "Ne znam kako bez ruke nisam ostao. A tek šok... Pere me adrenalin. Jedva sam spavao zadnja dva dana"

Šokantnu snimku sudara dva jet skija poslao nam je čitatelj.

"Još smo prijatelj i ja u šoku. Ja sam upravo u Splitu bio u bolnici i za tri sata se vraćam na Korčulu. S obzirom na to što se dogodilo, prošli smo odlično", rekao nam je čitatelj, jedan od glavnih protagonista dramatične snimke sudara dva jet skija kod Kočule. 

Pročitajte i ovo Korčula je sve traženije mjesto za odmor sve je više posjetitelja Korčula postaje sve veća turistička atrakcija, a Vela Luka diše u znaku Olivera: "Njegova pjesma ostaje, a mi moramo biti zahvalni na tome" Foto; Pelješac; Aleksandar Gospić, HTZ OGLAS Aktivni odmor na jugu Hrvatske?

Kod mjesta Prižba na otoku Korčula u srijedu, 4. kolovoza oko 19:30 vozač je jet skijem zamalo udario našeg čitatelja. Na snimci se vidi mladić koji sjedi na vozilu i čeka da se čovjek iza ukrca. Nekoliko sekundi kasnije, dogodi se užas. Na njih naleti drugi jet ski i umalo pokosi mladića koji se pokušavao popeti. Pukom srećom, ostao je bez ozljeda, dok je vozač prošao sa ozlijeđenim prstom.

Sudar jet skija Ozlijeđeni prst nakon nesreće na jet skiju Foto: DNEVNIK.hr

"Ovaj bez ozljeda je čak i bolje prošao od mene jer je sa pola tijela bio u vodi i čak bio na strani gdje je prošao jetom preko nas. On ga je vidio u posljednji čas i prebacio se na drugu stranu jeta, doslovno su ga milimetri dijelili da mu ne zahvati noge", govori dalje čitatelj.

Stradao je, kaže, prst na desnoj ruci.

"Slušajte, dešnjak sam pa mi je sad nezgodno sve raditi, ali kažem vam, prijatelju je doslovno skoro odrubio glavu. Ja ne znam kako nisam bez ruke ostao nego šok, pere me adrenalin po cijeli dan. jedva sam spavao zadnja dva dana", kaže čitatelj.

Nešto ranije čuli smo se i s njegovim bratom. I on je u šoku

"On i njegov prijatelj taman su se ukrcavali kad je ovaj punom brzinom naletio na njih. Brat mi je u šoku, obojica. Zamalo da nisu izgubili život", govori nam čitatelj. 

Ministarstvo mora: "Rekonstruirat ćemo događaj"

Kaže da su odmah zvali policiju koja je napravila zapisnik. 

U PU dubrovačko-neretvanskoj su nam potvrdili da je 4. kolovoza oko 19:30 "došlo do pomorske nesreće na otoku Korčuli". 

"U nesreći su sudjelovali hrvatski državljani od kojih jedan ima ozljede i prebačen je u splitsku bolnicu, van životne opasnosti.

Izvidne radnje su u tijeku, a kada unesrećeni bude dostupan i od njega će se uzeti izjava za službeni Zapisnik, te će se potom rekonstruirati događaj, utvrditi činjenice i pokrenuti sve zakonom propisane", rekli su nam u Ministarstvu mora.

Pokušali doći do tvrtke u kojoj navodno radi mladić koji je vozio jet ski, no tamo nisu imali komentara.  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene