Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

S Odjela ginekološke onkologije, u zagrebačkoj Petrovoj bolnici, poslali su dramatičan apel svima da im pomognu u nabavci klima uređaja.


'Nemojte ostati ravnodušni nego ukoliko možete pomozite. Vrućine su velike, jedva ih podnosimo zdravi, a zamislite kako je pacijentima u Petrovoj nakon operacije, kemoterapije...', piše u mailu osoblja Odjela ginekološke onkologije u zagrebačkoj Klinici za ženske bolesti i porode u Petrovoj.

Vezani članci Primopredaja inkubatora kupljenih u sklopu akcije \"Vratimo Palčiće u Petrovu\" - 5 Val dobrote za Palčiće iz Petrove: Navijači Dinama danas dopremili 9 inkubatora, prikupljeno više od pet milijuna kuna Roditelji prvi put vidjeli svoga Palčića - 1 Iskustvo koje će pamtiti cijeli život: Pogledajte dirljivi trenutak kad su roditelji prvi put ugledali svoje Palčiće iz Petrove

Iz odjela doznajemo da im se temperature ponekad penju i iznad 40 stupnjeva Celzijevih jer iznad soba nema krova već samo deka.

Bolnica za niti jednu od 10 soba, u kojima se trenutačno nakon teških operacija oporavljaju 23 žene, nema ventilator, doznajemo od našeg izvora. Pacijentice se snalaze tako da obitelji onih imućnijih sami kupe ventilatore i donesu u sobu.

Građane mole za pomoć da kupe 12 klima uređaja. Svi koji imaju sredstva i žele pomoći mogu im se javiti na broj telefona 01/4604-658.

Ukoliko imate slična iskustva u javnim službama pošaljite nam vaše fotografije i priče na moj.report@novatv.hr ili na našu Facebook stranicu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.