Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mole za pomoć

Dramatičan apel s Odjela onkologije: Temperature iznad 40, a nemamo klime!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
S Odjela ginekološke onkologije, u zagrebačkoj Petrovoj bolnici, poslali su dramatičan apel svima da im pomognu u nabavci klima uređaja.

'Nemojte ostati ravnodušni nego ukoliko možete pomozite. Vrućine su velike, jedva ih podnosimo zdravi, a zamislite kako je pacijentima u Petrovoj nakon operacije, kemoterapije...', piše u mailu osoblja Odjela ginekološke onkologije u zagrebačkoj Klinici za ženske bolesti i porode u Petrovoj.

Pročitajte i ovo Situacija ispred Petrove nakon potresa - 4 Dramatična akcija spašavanja Godinu dana od čuda u Petrovoj! Detaljna rekonstrukcija: Kako je izgledala herojska borba za spas beba koje su se tog jutra borile za život Petrova bolnica - 2 Uključite se i vi! Nakon Bad Blue Boysa, u akciju se uključili i umjetnici: Pokrenuta tombola za obnovu Petrove

Iz odjela doznajemo da im se temperature ponekad penju i iznad 40 stupnjeva Celzijevih jer iznad soba nema krova već samo deka.

Bolnica za niti jednu od 10 soba, u kojima se trenutačno nakon teških operacija oporavljaju 23 žene, nema ventilator, doznajemo od našeg izvora. Pacijentice se snalaze tako da obitelji onih imućnijih sami kupe ventilatore i donesu u sobu.

Građane mole za pomoć da kupe 12 klima uređaja. Svi koji imaju sredstva i žele pomoći mogu im se javiti na broj telefona 01/4604-658.

Ukoliko imate slična iskustva u javnim službama pošaljite nam vaše fotografije i priče na moj.report@novatv.hr ili na našu Facebook stranicu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene