Obavijesti Video Pretražite Navigacija
zbog silovanja u zadru

Drama u Saboru: Nakon svađe s Jandrokovićem Pernara opet iznijela saborska straža

Ivan Pernar (Dnevnik.hr)
Ivan Pernar (Dnevnik.hr)
Aktualno Galerija +0 Ivan Pernar (Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Uoči premijerova izvješća u Saboru posvađali su se predsjednik Sabora Gordan Jandroković i zastupnik Ivan Pernar, kojeg je iz sabornice iznijela saborska straža.

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković predložio je dopunu dnevnog reda s 10 novih točaka i na upit ima li prigovora na dopunu, javio se zastupnik Ivan Pernar koji se požalio na stanje u pravosuđu zbog slučaja silovanja u Zadru. Nije se držao pravila, pa mu je Jandroković dao dvije opomene i uzeo riječ.

Pročitajte i ovo Nova lica u Saboru - 4 Velik broj Nova lica u Saboru: Dolaze iz različitih političkih opcija, a ima i jedan volonter Alka Vuica nisu se proslavili Pjevačica, reality-zvijezda, slavni rukometaš, performer... Pogledajte koliko su glasova dobili

''Za pet minuta možete reći što želite, ali vaša je namjera namjerno provocirati kako biste bili izneseni iz sabornice, kako biste dobili medijski prostor. Za pet minuta možete reći što želite, ali sada manipulirate na vrlo ružan način'', rekao je Jandroković i dodao da svi zastupnici žele nešto reći ali su za razliku od Pernara ''vrlo dobro odgojeni''.

Kako Pernar nije prestao govoriti, predsjednik Sabora je rekao: ''Oduzimam vam riječ i za danas i za sutra. Ne možete govoriti ni danas ni sutra.''

Pernar se i dalje nije osvrtao na njegove riječi, pa je Jandroković dao stanku od deset minuta i zamolio stražu da odvede Pernara.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene