Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drago Prgomet

O 'KUPOVINI' RUKU 'Nećemo razgovarati s dužnosnicima ni HDZ-a ni SDP-a niti Mosta'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik stranke Hrid Drago Prgomet u utorak je najavio kako će Predsjedništvo te stranke na sjednici u srijedu donijeti odluku o izglasavanju nepovjerenja prvom potpredsjedniku Vlade Tomislavu Karamarku.

"Sutra, tijekom popodneva sazvana je sjednica Predsjedništva stranke na kojoj će se donijeti odluka o izglasavanju nepovjerenja prvom potpredsjedniku Vlade", kazao je Prgomet, koji se ovih dana nije pojavljivao u javnosti ni davao izjave o glasovanju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nisu presudni ŽIVI ZID NEĆE PODRŽATI MILANOVIĆA 'Slobodno nas maknite iz takvih kalkulacija' Slika nije dostupna Prozvao MOST 'Pozivam Petrova da kaže punu istinu - da potpis kod javnog bilježnika povlači i njegovu ostavku'

Prgomet je komentirao i nagađanja oko HDZ-ove "kupovine ruku" saborskih zastupnika rekavši kako Hrid nije i neće o tome razgovarati s HDZ-om, SDP-om ili Mostom.

"Od trenutka pojave ove afere, nismo i nećemo razgovarati s dužnosnicima ni HDZ-a ni SDP-a niti Mosta. Odluka stranke bit će temeljena isključivo na temelju političke odgovrnosti dužnosnika bez obzira o kome se radi i na kojoj je poziciji", rekao je Prgomet.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene