Drago Prgomet (Foto: Patrik Macek/PIXSELL)
Drago Prgomet (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Drago Prgomet (HDZ) predložen je za novog predsjednika Gradske skupštine Grada Zagreba, a hoće li to postati, odlučit će gradski zastupnici na skupštinskoj sjednici 18. travnja.


Prijedlog zaključka o izboru predsjednika Gradske skupštine Grada Zagreba Drage Prgometa, na sjednicu Gradske skupštine 18. travnja, podnio je skupštinski Odbor za izbor i imenovanja, u skladu s prijedlogom Kluba gradskih zastupnika HDZ-a.

Vezani članci Milan Bandić Milan Bandić ispričao se svima kod kojih se pozivao doma da provjeri odvajaju li otpad: ''Neću to više nikad reći'' Drago Prgomet (Foto: Marko Prpic/PIXSELL) Drago Prgomet: ''Tražim od HDZ-a jasan stav, da ne pimplamo više taj GUP!''

Dosadašnji predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba Andrija Mikulić (HDZ) je 2. travnja 2019. dostavio obavijest da je s 1. travnjem 2019. imenovan glavnim državnim inspektorom Državnog inspektorata te mu je prestala dužnost predsjednika Gradske skupštine.

Drago Prgomet je predsjednik Kluba gradskih zastupnika HDZ-a, a na prošlim lokalnim izborima bio je HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Zagreba. (Hina)