Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Paravinja je pred sudom u Sokocu izjavio kako je policija u Banja Luci iznudila njegovu izjavu.


Kako doznajemo Paravinja je mislio na ubojstvo Antonije Bilić kada je izjavio da se ne osjeća krivim. Tvrdi da je pretučen u Banjoj Luci i da su tako iznudili njegovo priznanje. Nudio je da pokaže masnice na leđima, ali sutkinja to nije dozvolila jer nije to vezano uz predmet zbog kojeg je danas izašao na sud.

Vezani članci Nasilje, ilustracija (Foto: Davor Puklavec/Pixsell) Oca monstruma (80) koji je godinama silovao svoje kćeri stigla pravda: Podvodio ih kolegama, tjerao da opće sa psom Slika nije dostupna Počelo ponovljeno suđenje: Paravinja na sud stigao kao da ide na plažu

A danas je na sud u Sokocu izašao zbog pokušaja silovanja u Istočnom Sarajevu 2002. godine.

Što se tiče svjedokinje S.B., ona je na službenom putu i nitko je nije zvao. Svjedok na suđenju je prepričao iskaz dat od strane S.B. Ona je tada kada je stopirala živjela na Jahorini u izbjegličkom kampu. Paravinja je skrenuo u jednom trenu te je došlo do borbe koja je potrajala oko pola sata. Utvrđeno je da zadobila ozljede na koljenima i nadlaktici.

Paravinja je u svom iskazu prilikom istrage rekao da je tužiteljica 'flertovala' s njime. On je mislio da ona želi seks s njime te ju je počeo ljubiti, ali se izmicala.

Dragan Paravinja je bio okružen s tri specijalca u maskirnim uniformama. Odavao je dojam jako smirene osobe i svaka rečenica mu je bila potpuno suvisla. Izbjegavao pogled prema kameru.

Pred sud u Sokocu Dragan Paravinja, kojega Hrvatska tereti za pokušaj silovanja i teško ubojstvo 17-godišnje Drnišanke Antonije Bilić, izašao je u 13 sati.