Obavijesti Video Pretražite Navigacija
dobio informacije

Kovačević je znao da dolaze po njega: Mobitele je bacio u Savu i pokušao je sakriti gotovinu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dan uoči planiranog uhićenja, u trenutku kad su već bili izdani nalozi za pretres, predsjednik Uprave Janafa Dragan Kovačević dobio je informaciju da se protiv njega provodi istraga pa se riješio mobitela koje je bacio u Savu, a policija sumnja i da je pokušao sakriti gotovinu.

Do srijede popodne Dragan Kovačević, čelnik Janafa, se ponašao normalno i držao svoje rutine, a u popodnevnim satima istažitelji su prvo primijetili da je prestao komunicirati telefonom te mu je ponašanje postalo hektično. Vozio se po gradu s jedne adrese na drugu i prebacivao stvari, doznaje Jutarnji od izvora bliskih istrazi.

Pročitajte i ovo Dragan Kovačević - 2 On najavio kaznenu prijavu USKOK podigao optužnicu protiv Dragana Kovačevića: Za mito uzimao skupa odijela Slika nije dostupna Afera Janaf Proširena istraga protiv Kovačevića i ostalih: Namještali natječaje za više od 6 milijuna kuna mita?

Policija je zaključila da je Kovačević doznao da mu se sprema uhićenje te da pokušava sakriti kompromitirajuće materijale i novac u gotovini.

Kovačević se riješio i mobitela koje je bacio u Savu, no policija je brzo poslala ronioce koji su ih uspjeli pronaći, a kako piše Jutarnji, čak nisu ni uništeni već će se podaci s njih uspjeti spasiti.

Zbog svega toga policija je Kovačeviću u stan upala u srijedu navečer, umjesto u četvrtak ujutro kako je bilo planirano.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene