Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Održao predavanje

Čović o Pelješkom mostu: Nitko iz BiH ne može zaustaviti taj projekt

Dragan Čović (Foto: Dnevnik.hr) - 2
Dragan Čović (Foto: Dnevnik.hr) - 2 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Dragan Čović (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Galerija 1/1 >>
Dragan Čović, predsjedatelj Predsjedništva BiH rekao je da nitko iz BiH ne može zaustaviti projekt izgradnje Pelješkog mosta.

Dragan Čović održao je predavanje studentima Zagrebačke škole za ekonomiju i menadžment gdje je govorio o političkom uređenju i položaju Hrvata u BiH naglasivši da će stranke okupljene u Hrvatskom narodnom saboru na izbore izaći s jedinstvenom listom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Odlučan odgovor Premijer: Pelješki most "ide dalje", ako BiH ima nekih pitanja Hrvatska će na njih odgovoriti Slika nije dostupna REAKCIJA IZ BIH SDA osudio Čovića zbog potpore izgradnji Pelješkog mosta: "To je nedopustivo!"

Čović je rekao da će inzistirati na izmjeni izbornog Zakona i na taj način spriječiti da drugi narodi biraju političke predstavnike Hrvatima. Osvrnuo se i na izjave Bakira Izetbegovića da prije izgradnje Pelješkog mosta treba riješiti granicu s BiH i pristup otvorenome moru.

''Most će se graditi evidentno. Postoje danas tehnički problemi - je li natječaj raspisan, ima li netko primjedbi na raspisani natječaj, na odabir. Sve je to pitanje tehnike. Nitko iz BiH ne može zaustaviti taj projekt. BiH da ima svoje stajalište ona bi ga iznijela. Danas pojedinci u BiH imaju svoje stajalište. Nažalost, dobar dio nas to ne razumije. Znači, ne može Dragan Čović izaći govoriti u ime BiH'', rekao je.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene