Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nikad nije kasno

Nakon 26 godina: Dovršeno kriminalističko istraživanje raketiranja Banskih dvora 1991. godine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U redakcije hrvatskih medija stigao je poziv na tiskovnu konferenciju o završetku istrage događaja koji se dogodio početkom 1990-ih.

''U srijedu, 13. prosinca 2017. godine s početkom u 10 sati održat će se konferencija za medije povodom dovršenog kriminalističkog istraživanja raketiranja Banskih dvora 1991. godine'', stoji u pozivnici koja je stigla iz MUP-a.

Pročitajte i ovo Strani radnici Objava MUP-a Nova pravila za uvoz stranih radnika: Provjera poslodavaca, ali i jedna dobra vijest za domaću radnu snagu Ilustracija Dvojno državljanstvo FOTO Lica s tjeralica: Ubojice, silovatelji, ratni zločinci... Među njima su i hrvatski moćnici koji se skrivaju u ''drugoj domovini''

Na konferenciji će govoriti predstavnici Ravnateljstva policije, Županijskog državnog odvjetništva u Zagrebu i Službe kriminalističke vojne policije.

Podsjetimo, Banski dvori raketirani su 7. listopada 1991. godine. U toj je zgradi tada bila i rezidencija prvoga hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana u kojoj se nalazio u trenutku napada.

Jedna je osoba u napadu poginula, četiri su ozlijeđene, srušen je dio krova Banskih dvora, oštećeno pročelje i gotovo sve prostorije.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene