Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Reporter Nove TV

Domagoju Mikiću nagrada za najboljeg mladog novinara!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Reporter Nove TV dobio nagradu za najboljeg mladog novinara.

Domagoj Mikić najbolji je mladi novinar do 29 godina. Tako je odlučio stručni žiri koji je dodijelio nagrade "Hrvoje Mateljić" za gospodarsko novinarstvo.

Pročitajte i ovo Mislav Bago Skoro dvije godine od smrti "Prvi izbori bez Bage": Tviteraši se prisjetili legendarnog novinara Provjereno: Zadarska udruga - 1 Uz pomoć dobrih ljudi Zadarska udruga nakon priče Provjerenog dobila novi dom, ali posla je još mnogo: "To su djeca ovog grada i treba naći rješenje za njih"

Mikić je reporter Provjerenog, najutjecajnijeg informativnog magazina u zemlji, a najviše bodova članova stručnog žirija dobio je za priloge o štedno kreditnim zadrugama, u kojima je pratio deložaciju obitelji iz Varaždina.

Zagrepčanka u borbi za arhitektonskog Oscara!

Na dodjeli je istaknuo kako su za nagradu zaslužni i oni koji su imali hrabrosti otkriti kako su se našli u problemima.

'Ovo je, usudio bih se reći, nagrada i tim ljudima koji su uistinu stali pred kamere i ispričali svoje teške životne priče', rekao je Mikić koji se posebno zahvalio snimatelju Marinu Gregurevu i montežerki Željki Biličić Zahirović, kao i urednici Ivani Paradžiković koji su mu pomogli ispričati ovu priču.

Nagradu za najbolji rad o gospodarstvu emitiran u elektroničkim medijima dobio je HRT-ov Vlatko Grgurić, dok je za rad u tiskanim ili digitalnim medijima nagrađena Matilda Bačelić, novinarka Lidera.

Nagrađeni prilog reportera Nove TV pogledajte OVDJE.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene