Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Reporter Nove TV dobio nagradu za najboljeg mladog novinara.


Domagoj Mikić najbolji je mladi novinar do 29 godina. Tako je odlučio stručni žiri koji je dodijelio nagrade "Hrvoje Mateljić" za gospodarsko novinarstvo.

Vezani članci Andrej Plenković Premijer se već drugi dan zaredom žali na Dnevnik Nove TV, pogledajte još jednom prilog koji mu je zasmetao Provjereno istražuje smrt čovjeka koji se borio protiv riječnog krivolova - 10 Tko je kriv za smrt čovjeka koji se borio protiv riječnog krivolova: ''Bol je takva da je teško naći riječi, ali zbog institucija koje ne rade svoj posao još je veća''

Mikić je reporter Provjerenog, najutjecajnijeg informativnog magazina u zemlji, a najviše bodova članova stručnog žirija dobio je za priloge o štedno kreditnim zadrugama, u kojima je pratio deložaciju obitelji iz Varaždina.

Zagrepčanka u borbi za arhitektonskog Oscara!

Na dodjeli je istaknuo kako su za nagradu zaslužni i oni koji su imali hrabrosti otkriti kako su se našli u problemima.

'Ovo je, usudio bih se reći, nagrada i tim ljudima koji su uistinu stali pred kamere i ispričali svoje teške životne priče', rekao je Mikić koji se posebno zahvalio snimatelju Marinu Gregurevu i montežerki Željki Biličić Zahirović, kao i urednici Ivani Paradžiković koji su mu pomogli ispričati ovu priču.

Nagradu za najbolji rad o gospodarstvu emitiran u elektroničkim medijima dobio je HRT-ov Vlatko Grgurić, dok je za rad u tiskanim ili digitalnim medijima nagrađena Matilda Bačelić, novinarka Lidera.

Nagrađeni prilog reportera Nove TV pogledajte OVDJE.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook