Nakon proglašenja dodijeljene su i nagrade za 27 ljudi čija su djela primjer drugima. „Ponos Hrvatske“ dodjeljuje se za humanost, hrabrost, poštenje i dobrotu, a članica naše redakcije, Danijela Pamper, osvojila ju je nakon usvajanja četvero djece.

Galerija Danijela i Željko Pamper Danijela i Željko Pamper - 2 Nagrade za Ponos Hrvatske +0 Svi dobitnici

Hrvati koji svojim životom inspiriraju druge, čija su djela primjer drugima, njih 27, proglašeno je Ponosom Hrvatske i primili su nagradu koja se dodjeljuje za humanost, hrabrost, poštenje i dobrotu.

Vezani članci Prva dodjela nagrada Elector Hrvatska elektronička scena dobila je veliko priznanje, pobjednici Electora s oduševljenjem su primili svoje nagrade Dodjela nagrada Rock&Off Održano je četvrto izdanje nezavisne glazbene novinarske nagrade Rock&Off!

Nagradu je primila i naša kolegica iz redakcije Danijela Pamper, koja je zajedno sa suprugom Željkom posvojila četvero djece. Pri primanju nagrade kazala je kako je jako ponosna jer je uspjela realizirati ono što je naumila.

„Htjela sam iskoristiti ovu nagradu da pošaljem poruku ljudima, potencijalnim posvojiteljima, ali i poruku sustavu da bi možda trebalo malo više podrške u sustavu posvojenja djece“, dodala je.

I njezin suprug ističe da je sve moguće ukoliko se nešto stvarno želi napraviti. „Promjena je samo takva, četvero djece odjednom, mislim to, sve se zna. Hvala Bogu, uspjeli smo se dobro organizirat, Danijela je dobra organizatorica, a naravno tu je jako velika podrška od naše obitelji“, zaključio je Željko.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju