Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Karamarko uvjeren

'Doći ćemo do onih koji novinarima odaju informacije'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar unutranjih poslova Tomislav Karamarko je na 14. Općem saboru HDZ-a kazao kako vjeruje da će MUP i DORH doći do osoba koje odaju novinarima informacije o istragama.

'Curenje informacija je problem s kojim se dugo borimo. S njim sam se borio i dok sam bio u SOA-i, ali smo ga tamo riješili. Dok su u tijeku postupaci, ispitne radnje i davanje iskaza nije normalno i nije dobro da cure informacije u medije. Ja vjerujem da ćemo zajedno s DORH-om doći do počinitelja', kazao je Karamarko te dodao kako kad kaže 'počinitelja' ne misli na novinare već one iz sustava koji su te materijale dali novinarima.

Pročitajte i ovo Gordan Jandroković Za Dnevnik Nove TV Jandroković o uvjetima DP-a: "Tražit ćemo kreativna rješenja. Raskol u Mostu? Nisam iznenađen, puno je tu ega u malo prostora" Andrej Plenković na TikToku Ležerno izdanje Plenković obraćanje na TikToku završio posebnim pozdravom, znate li što znači?

'MUP je pod vodstvom ove Vlade napravio ogroman posao za ovu državu, posebice u borbi protiv korupcije. Moglo je sve biti bez borbe protiv korupcije, moglo je sve biti pod tepihom i danas bi bio mir, a sada imamo jedan nemir jer su sva kaznena djela detektirana. MUP kako je počeo raditi u početku ove Vlade tako će raditi i dalje - kvalitetno, oštro, beskompromisno bez obzira o kome se radi. U Hrvatskoj doista nedodirljivih nema', kazao je Karamarko te dodao kako je 14. Opći sabor HDZ-a pokazao kako je stranka jedinstvena u teškim vremenima dok je se pokušava sotonizirati na osnovu djela pojedinaca.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene