Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šalje hranu konjima

Ganula ga priča iz Dnevnika Nove TV pa odlučio pomoći!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jučer smo u Dnevniku objavili priču o šibenskoj udruzi Pegasus koja terapijskim jahanjem pomaže teško oboljeloj djeci. Pogledao ju je poljoprivrednik iz Ivanovca i odlučio pomoći.

Udruga Pegasus na rubu je opstanka, a njihovim konjima prijeti smrt zbog gladi. Nakon reportaže na Dnevniku Nove TV, javio nam se gledatelj Dragutin Kovaček iz Ivanovca pokraj Osijeka. Šibenskoj udruzi Dragutin će darovati 100 bala sijena i slame te 300 kilograma kukuruza.

Pročitajte i ovo Povlači se dimljena kobasica Bakterija Listeria Povlači se suhomesnati proizvod, provjerite jeste li ga kupili Muškarac je pojeo samo jedan zalogaj curryja i umro od alergijske reakcije kobna reakcija Pojeo samo jedan zalogaj jela s piletinom i srušio se: Umro je za nekoliko dana

Nesebična gesta slavonskog poljoprivrednika koji je zbog krize u mliječnom sektoru morao zatvoriti farmu krava. Preostalu je stočnu hranu odlučio darovati.

>> Nema hrane za konje koji pomažu djeci u terapijskom jahanju!

'Prvo su me dirnula ta djeca koja su hendikepirana i naročito što su njima konji od pomoći. To im je možda jedino pravo zadovoljstvo. Onda poslije toga i sami konji, kad se spomenulo da će ići na klanje, to me jednostavno dirnulo da se nisam mogao suzdržati pa sam reagirao', kaže Dragutin Kovaček, poljoprivrednik iz Ivanovca.

Na plemenitu gestu slavonskog poljoprivrednika emotivno su reagirali i volonteri šibenske Udruge Pegasus. Darovana hrana itekako će im pomoći. Jedini je problem transport. Udruga traži pomoć za prijevoz stočne hrane od Osijeka do Šibenika.

'Mi smo toliko preplavljeni osjećajima. Hvala gospodinu, ne znam kako se zove. Nadam se da će biti u prilici jednog dana doći do nas i vidjeti naše konje, koje ste spasili ovom svojom gestom', zahvalna je Ljiljana Nakić Petrina, voditeljica udruge Pegasus.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene