Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Našlo se 5 milijuna kuna

Dobre vijesti: Vlada će subvencionirati kredite za još 250-ak stanova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novih 5 milijuna kuna od danas je na raspolaganju svima koji do prvog stana žele putem kredita na koje nepovratne subvencije daje država.

U Ministarstvu graditeljstva i prostornog uređenja osigurali su dodatni novac zbog velikog interesa građana u posljednjem krugu od prije dva mjeseca. Država bi tako trebala subvencionirati kupnju još oko 250 stanova.

Pročitajte i ovo Ivan Vrdoljak Nakon žalbi građana Loše vijesti za bivšeg ministra: Tvrtka Ivana Vrdoljaka ostala bez dozvole za rad Zgrada u Podbrežju Prrojekt od 40 milijuna eura Grad Zagreb kreće u izgradnju gotovo 300 stanova za jeftiniji najam, objavljena lokacija

>> Cijene pale i 50 posto, no i dalje nema kupaca

Podsjetimo, ovom akcijom kupci stanova u prve četiri godine plaćaju samo pola rate kredita, a drugu polovicu plaća država. 'Svi zahtjevi koji su stigli, koje su banke poslale, će biti odobreni u slijedećih sedam do 10 dana pa, eto, i dobra vijest da svi oni koji čekaju pomoć države, subvenciju kamata će to i dobiti', rekao je ministar Ivan Vrdoljak.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene