Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Topao vikend

Očekuje nas još jedna promjena vremena i malo manje vrućine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pretežno sunčan i vruć vikend, ponegdje mogući pljuskovi.

U petak poslijepodne očekuje nas pretežno sunčano i vruće vrijeme, a temperature će se posvuda kretati između 30 i 35 °C.

Pročitajte i ovo Nikola Vikić - Topić - 1 LOŠE VRIJEME NIJE ALIBI Građansku dužnost želite obaviti bez kišobrana? Evo kada je najpovoljnije za otići na birališta Ilustracija Promjena vremena Upaljeni meteoalarmi: Stiže olujni vjetar, nevrijeme i drastično zahladnjenje

U poslijepodnevnim satima u unutrašnjosti, a posebno u središnjoj Hrvatskoj, postoji mogućnosti lokalnih grmljavinskih pljuskova, uglavnom kratkotrajnih i ne jakih. 

Vjetar slab južni i jugoistočni, na Jadranu i do umjeren jugozapadni. Najviša dnevna temperatura između 30 i 35 °C, navodi se u prognozi Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za petak.

Na Jadranu vedro ili s malom naoblakom, vruće i uz slabo jugo, a temperature će se kretati između 30 i 33 °C. Na jugu bez promjena, gdje ostaje sunčano i vruće, osobito u unutrašnjosti gdje će se temperature kretati i do 35 °C. 

Temperature mora izrazito tople, osobito na sjevernom dijelu Jadrana gdje je u petak u 8 ujutro u Malinskoj izmjerena temperatura mora 26 °C te u Crikvenici 25 °C. 

U subotu se očekuje slično vrijeme u većini krajeva, a postoji mogućnost i kojeg stupnja više jer će se ponegdje temperature popeti i do 36° C. Nakon toga slijedi nova promjena vremena i malo manje vrući dani, a najviše pljuskova očekuje se u nedjelju.

Blago osvježenje stiže u ponedjeljak, kada će se temperature spustiti za barem pet stupnjeva

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene