Obavijesti Pretražite Navigacija
Auro Domus

Do gotovine je najjednostavnije doći uz ove dvije usluge

PR
PR Foto: PR
Auro Domus-ove poslovnice nalaze se na stotinjak lokacija diljem Hrvatske.

Svakog mjeseca prosječna hrvatska obitelj pažljivo balansira između svojih prihoda i troškova. Treba kupiti najosnovnije - hranu, higijenske potrepštine, odjeću i obuću, platiti režije i gorivo, otplatiti ratu kredita.. No što ako nam iznenada zatreba skuplji popravak automobila ili novi kućanski uređaj? Takvi izdaci često „probijaju“ financijske konstrukcije. Ni troškovi vezani uz zdravstvene probleme nažalost ne biraju vrijeme, a uz sve ostalo, jako opterećuju kućne budžete. U takvim okolnostima, kad nam je hitno potreban novac a nemamo dovoljno tekućih prihoda, lako zapadnemo u očaj misleći da se nalazimo u bezizlaznoj situaciji.

No ipak postoje dva jednostavna i brza rješenja dolaska do prijeko potrebne gotovine. Jedno od njih zove se otkup zlata. Ovu je djelatnost prva u Hrvatskoj na profesionalan i svima pristupačan način pokrenula tvrtka Auro Domus. Uz uslugu otkupa bilo koji predmeti načinjeni od zlata mogu se unovčiti odnosno zamijeniti za gotovinu.

PR PR Foto: PR

Što sve otkupljuje i kako funkcionira otkup zlata?

Auro Domus otkupljuje sve vrste lomljenog zlata. Najčešće je to stari i nenošeni nakit, davno naslijeđene i demodirane ogrlice i narukvice, prstenje i naušnice. Takvi predmeti imaju različite udjele zlata, ali najčešće se radi o 14 ili 18-karatnom zlatu. Otkupljuje se i zubno zlato odnosno zlatni zubi – pločice najčešće dolaze u 22-karatnoj varijanti a krunice u 20-karatnoj. Kod otkupa zlatnih satova kao vrijednost se računaju samo masa i čistoća zlata od kojeg je izrađeno kućište sata. U poslovnicama Auro Domusa možete prodati i sve vrste proizvoda od srebra.

Stručni djelatnici ove tvrtke profesionalnom metodom provjerit će doneseni predmet i utvrditi čistoću i masu zlata. Procjena predmeta je besplatna, a ponuda koju dobijete neobvezujuća. Važno je napomenuti i da pri otkupu zlatnog predmeta nije bitno njegovo trenutno stanje već količina i karataža zlata od kojeg je načinjen. Sama procedura otkupa zlata je pouzdana, diskretna i brza. Otkup zlata, kao i isplata, vrše se na licu mjesta.

PR PR Foto: PR

Dvije usluge na jednom mjestu – zlato možete i založiti

Ukoliko se vašeg zlatnog predmeta ne želite trajno odreći jer očekujete dostatan priljev novčanih sredstava u bližoj budućnosti, postoji i druga opcija trenutnog dolaska do gotovine. Radi se o zalogu zlata. Ovu uslugu uglavnom koriste ljudi kojima je potreban novac kao kratkoročni financijski most do likvidnijih dana. U Auro Domusu se za založeni predmet može dobiti prilično visok novčani iznos, koji nerijetko iznenadi i samog klijenta. Proces procjene predmeta funkcionira kao i kod otkupa. No u ovom slučaju, ukoliko se klijent složi s ponudom, od isplaćenog mu iznosa klijent uplaćuje rezervaciju predmeta. Auro Domus zadržava predmet na osiguranoj pohrani, a klijent se po svoj dragocjeni predmet može vratiti i otkupiti ga natrag kad god bude htio odnosno mogao. „Dvije usluge na jednom mjestu”, ističu u Auro Domusu, „olakšavaju izbor klijentima koji sad imaju mogućnost svoje predmete od plemenitih metala prodati ili privremeno založiti”.

Auro Domus – vaša adresa za otkup zlata

Ova tvrtka s dugom tradicijom, stručnim osobljem kao i brojnim zadovoljnim korisnicima, garantira besprijekornu uslugu. Tisuće klijenata prepoznali su otkup i zalog zlata u Auro Domus-u kao rješenje svojih financijskih problema te razborit način podebljanja kućnog budžeta. Korištenjem ovih popularnih usluga nekorišteno se zlato pretvara u novac koji onda omogućuje bezbrižnije planiranje troškova.

Auro Domus-ove poslovnice nalaze se na stotinjak lokacija diljem Hrvatske. Kako za otkup i zalog zlata vlada veliki interes građana, sve se informacije mogu dobiti i pozivom na besplatni broj telefona 0800 73 72.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene