PR
PR Foto: PR

U novoj kampanji za Pan pivo vraća se lik legendarne Đurđe.


 „Svaki je Pan prilika za druženje“ nova je kampanja domaćeg pivskog brenda Pan koja se bavi jednostavnom stranom hrvatske svakodnevice i podsjeća nas na važnost uživanja u svakodnevnim trenucima s bliskim ljudima. Novost ovogodišnje kampanje povratak je legendarne Đurđe koje se ljubitelji Pana s veseljem prisjećaju kao nekada omiljenog lica Pan reklama. Zabavna, prijateljski raspoložena, uvijek spremna za dobar humor, uživa u životu i dobrom pivu - Đurđa je prepoznatljiva žena u svijetu piva.


I zato veseli vijest da ćemo Đurđu koju utjelovljuje izvrsna Ana Begić Tahiri ponovno gledati u novim avanturama s Panom.

PR PR (Foto: PR)


“S Panom me veže dugogodišnje prijateljstvo, a Đurđa je lik koji mi je oduvijek bio posebno drag. Veseli me biti dijelom nove kampanje “Svaki je Pan prilika za druženje”, a sličan princip trudim se primjenjivati i u životu - svakodnevno uživam u malim trenucima s ljudima koje volim.” rekla je Ana Begić Tahiri.


Ani Begić Tahiri u ovogodišnjoj kampanji pridružio se i Jan Kerekeš, koji se svojim britkim humorom i veselim karakterom izvrsno uklopio u Pan Ekipu.


Glavna okosnica kampanje četiri su TV spota na formatu sitcoma koji prate hrvatsku svakodnevicu, a slijedit će ih i serija kratkih skečeva na društvenim mrežama. Spotovi su utemeljeni na različitim prizorima druženja Ane, Jana i ostatka ekipe te se poigravaju s aktualnostima koje su prisutne u životu Hrvata. Tako ćemo Đurđu u trenucima koje provodi sa svojim društvom, a u kojima nema mjesta za komplikacije.

PR PR (Foto: PR)


Prvi TV spot emitiran je 24. ožujka, a osim u TV spotovima, zgode Pan ekipe moći ćete pratiti tijekom cijele godine.


Ovogodišnja kampanja donosi Panov “Jednostavno je” pogled na život koji nam poručuje kako je život u biti prilično jednostavan i kako je lako uživati u njegovoj jednostavnosti. Pan je tu za sve kojima je potrebno pravo pivsko osvježenje - jednostavno se otvara, jednostavno pije i jednostavno osvježava jer nudi različite varijante pitkih lagera za svačiji ukus.


Videospot možete pogledati na linku.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju