Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oporavlja se u KBC Split

Dubrovnik: Djevojčica koja se ozlijedila u bazenu se oporavlja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djevojčica je nastradala u utorak kupajući se na bazenu kada joj je duga kosa zapela o rešetke usisne cijevi u bazenu.

Argentinska osmogodišnja djevojčica koja je u utorak nastradala na bazenu hotela Neptun u Dubrovniku, kada je nekoliko minuta bez svijesti i zraka ostala pod vodom, danas je nešto bolje, doznaje se u splitskoj bolnici.

>> Dubrovnik: 8-godišnja djevojčica zapela na dnu bazena, gosti hotela obavili reanimaciju


'Njeno zdravstveno stanje je stabilno i bolje, a bolja joj je i funkcija pluća', kazao je voditelj Jedinice za intezivno liječenje djece KBC Split dr. Julije Meštrović.

Djevojčica je nastradala u utorak kupajući se na bazenu kada joj je duga kosa zapela o rešetke usisne cijevi u bazenu. Oslobodili su je ljudi koji su se tamo zatekli i to tek nakon što joj je netko od njih odrezao pramen kose koji se zaglavio.

Djevojčica je bila bez svijesti te je prvotno prevezena u Opću bolnicu Dubrovnik gdje joj je pružena prva liječnička pomoć, a nakon toga je helikopterom prebačena u splitsku bolnicu.

Iako je dan nakon što je dovezena u Split na liječenje njeno zdravstveno stanje bilo nepromijenjeno te je i dalje bila ovisna o aparatima, ali bez pogoršanja danas je stanje stabilnije i bolje. (HINA)

Pročitajte i ovo Ilustracija tragedija kod Muća Mrtav čovjek pronađen na cesti, policija se obratila javnosti Branko Skorić o urušavanju mosta Za Dnevnik Nove TV Kapetan Skorić o detaljima udara broda u most u Baltimoreu: "Došlo je do panike kad su vidjeli što se događa"

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene