Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POKRENULA AKCIJU

Mala, a velikog srca: Karlovčanka (7) osigurala poklone za 76-ero djece

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lucija Lulić uljepšala je blagdane djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi. I Osječanin Borna Krušlin odlučio je pomoći

Učenica prvog razreda iz Karlovca, sedmogodišnja Lucija Lulić pokrenula je akciju i poklonima obradovala 76-ero djece iz Dječjeg doma Vladimir Nazor.

Pročitajte i ovo Premijer Andrej Plenković Nakon huškanja Plenković odgovorio Domovinskom pokretu: "Priopćenje im je briljantno, a logički slijed im je još briljantniji" Dijete u potrebi - 3 Treba im pomoć Božićno čudo u Baranji - Dječak koji se bori s teškom bolesti sve je šokirao: "Bile su suze radosnice, ne mogu vam ni opisati"

Nakon saznanja da u domuj žive djeca bez odgovarajuće roditeljske skrbi i kratkog susreta s njima, Lucija je shvatila da postoje djeca koja nemaju što i ona, pišu 24sata, pa je svakom od njih odlučila poklonom uljepšati nadolazeće blagdane.

Svako dijete u domu od Lucije je dobilo čestitku i paketiće s igračkama i slatkišima. Poklone im je predala u društvu mame i učiteljice. Inače, ovo je tek Lucijin početak kada su u pitanju dobra djela jer jednog dana želi biti predsjednica i 'ukinuti' alkoholičare, siromaštvo, drogu i pušače.

I maleni Osječanin Borna Krušlin pokazao je da ima veliko srce. On je slikarsko čudo, a ove je godine odlučio postaviti izložbu i prodati svojih 12 slika, te cijeli prihod dati udruzi Down iz Osijeka.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene