Obavijesti Video Pretražite Navigacija
tražio 40.000 eura

Djelatnik veleposlanstva snimke seksa s bivšom djevojkom slao njenim roditeljima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Općinski kazneni sud u Zagrebu nepravomoćno je osudio djelatnika jednog veleposlanstva u Hrvatskoj na jednogodišnju kaznu zatvora zbog ucjenjivanja bivše djevojke.

Zaposlenik (46) jednog veleposlanstva u Hrvatskoj nepravomoćno je osuđen na kaznu zatvora od jedne godine i tri godine roka kušnje jer je ucjenjivao svoju bivšu djevojku nakon prekida.

Kako piše Jutarnji list, muškarac je od bivše partnerice tražio 40.000 eura kako ne bi distribuirao fotografije na kojima je golišava i zajedničke intimne videouratke. On je u aplikaciji Viber osnovao i grupu u koju je uključio oca i sestru bivše djevojke te prijatelje i u objavio erotski sadržaj koji su njih dvoje tijekom veze snimili.

''Morat ću se hvaliti tvojim slikama''

Njegova je tortura trajala od kolovoza do rujna 2016. godine, a u jednom se trenutku 46-godišnjak susreo i s novim dečkom svoje bivše djevojke. On mu je iz sažaljenja, nakon što mu je djelatnik veleposlanstva rekao da je ostavo i bez novca i djevojke, dao 5000 kuna. Nakon toga je putem Vibera poslao snimke s bivšom djevojkom.

''Nisam kriv, a 5000 kuna sam dobio kao dio troška najma stana jer preko ljeta nisam bio u Zagrebu dok ona je. Nisam joj slao poruke i ne znam odakle uopće 40.000 eura. Besmisleno je i smiješno. Sve je to iza mene. I žao mi je što je do svega došlo'', rekao je djelatnik veleposlanstva. Poruke koje je poslao bivšoj djevojci ipak mu nisu išle na ruku.

“Žao mi je, ali u meni radi nešto ružno pošto te ne mogu imati i onda sam takav”, “Morat ću se hvaliti tvojim slikama i filmovima”, “Pristao bih na sve samo da te vidim bar ponekad i ne bih ti onda želio napakostiti'', pisao je muškarac bivšoj djevojci koja ga je, piše Jutarnji list, iz straha prijavila policiji.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene