Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ogorčeni zaposlenik

Djelatnik HTZ-a: Šefovi 'počastili' obitelji putovanjem od 330.000 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zaposlenik Hrvatske turističke zajednice, medijima se pojadao kako je ogorčen na rasipanje novca njegovih nadređenih.

Naime, Direktor Hrvatske turističke zajednice Niko Bulić i Amelia Tomašević, direktorica zagrebačke podružnice te institucije, na službeni put u Indiju poveli su i svoje obitelji. Kako priča navedeni zaposlenik, time su se htjeli nagraditi za povećanje broja turista u metropoli.

Pročitajte i ovo Sastanak gradonačelnika Zagreba, Splita, Rijeke i Osijeka Sastanak gradonačelnika Gradonačelnici četiri grada o modernizaciji javne rasvjete i priuštivom stanovanju Hostel Arena Izgubili smještaj Tomašević o građanima koji moraju iseliti iz Hostela Arena: "Gledamo na koje sve moguće načine što više tih ljudi zbrinuti"

Anonimni zaposlenik smatra apsurdnim nagrađivanje djelatanika zbog povećanja broja noćenja od pet posto, kad su jača turistička mjesta bilježila i do 15 posto rasta. Put je trajao od 11. do 16. rujna, a koštao je 330.000 kuna.

HTZ sve navode demantira i obrazlaže kako se radilo o putu planiranom Programom rada za 2010. godinu. Sam Bulić, Jutarnjem je prvo potvrdio pa demantirao da je svoje članove obitelji'počastio' navedenim posjetom Indiji. 'To su gluposti! U Indiju je putovao minimalan broj ljudi. Prezentacijama su sudjelovali i hrvatski i slovenski veleposlanici te delegati', rekao je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene