Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Četverogodišnjak koji je nakon pada s 11 metara pronađen promrzao i s višestrukim ozljedama, uspješno se oporavlja.


Dječak koji je 27. listopada pronađen s prijelomima i ozljedama grudnog koša i pluća na Rivi u Puli, uspješno se oporavlja, piše Ipress. Ravnatelj Dječje bolnice u Klaićevoj Goran Roić rekao je kako je nakon dijagnostičkog postupka te uspješno izvršenih operativnih zahvata i drugih neophodnih mjera liječenja, dječak pušten na kućnu njegu.

Vezani članci Milan Bandić - 1 Bandić: "Da su u gradskoj blagajni naše pare, ne bi bilo pada rejtinga. Novca će biti za kapitalne projekte" Slika nije dostupna VIDEO: Skočila kroz prozor da spasi kćer

Dijete je s privremenom mjerom povjereno majci koja se s dječakom preselila u drugi hrvatski grad, doznaje se iz pulskog Centra za socijalnu skrb.

>> Sam u kući: Dječak pao s krova zgrade

>> Promrzli 4-godišnji dječak prebačen u Klaićevu u Zagrebu

Podsjetimo, dječakov otac prijavljen je zbog zapuštanje i zlostavljanje djeteta ili maloljetne osobe jer nije pazio na četverogodišnjeg dječaka. Ostavio ga je samog 27. listopada i oko 5 sati ujutro izašao iz stana. Dijete se probudilo i tražeći oca izišlo kroz kuhinjski prozor na krov susjedne zgrade te palo s 11 metara visine. Promrzlog dječaka slomljenih nogu na nogostupu je u 5.40 sati pronašao susjed.