Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uspješno se oporavlja

Dječak koji je preživio pad s majkom odselio iz Pule

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četverogodišnjak koji je nakon pada s 11 metara pronađen promrzao i s višestrukim ozljedama, uspješno se oporavlja.

Dječak koji je 27. listopada pronađen s prijelomima i ozljedama grudnog koša i pluća na Rivi u Puli, uspješno se oporavlja, piše Ipress. Ravnatelj Dječje bolnice u Klaićevoj Goran Roić rekao je kako je nakon dijagnostičkog postupka te uspješno izvršenih operativnih zahvata i drugih neophodnih mjera liječenja, dječak pušten na kućnu njegu.

Pročitajte i ovo Vrtić u kojem je beba pala kroz prozor u bolnici je Strava kod susjeda: Beba pala kroz prozor s drugog kata u vrtiću Slika nije dostupna Spašavala kći VIDEO: Skočila kroz prozor da spasi kćer

Dijete je s privremenom mjerom povjereno majci koja se s dječakom preselila u drugi hrvatski grad, doznaje se iz pulskog Centra za socijalnu skrb.

>> Sam u kući: Dječak pao s krova zgrade

>> Promrzli 4-godišnji dječak prebačen u Klaićevu u Zagrebu

Podsjetimo, dječakov otac prijavljen je zbog zapuštanje i zlostavljanje djeteta ili maloljetne osobe jer nije pazio na četverogodišnjeg dječaka. Ostavio ga je samog 27. listopada i oko 5 sati ujutro izašao iz stana. Dijete se probudilo i tražeći oca izišlo kroz kuhinjski prozor na krov susjedne zgrade te palo s 11 metara visine. Promrzlog dječaka slomljenih nogu na nogostupu je u 5.40 sati pronašao susjed.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene