Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Četverogodišnjak koji je nakon pada s 11 metara pronađen promrzao i s višestrukim ozljedama, uspješno se oporavlja.


Dječak koji je 27. listopada pronađen s prijelomima i ozljedama grudnog koša i pluća na Rivi u Puli, uspješno se oporavlja, piše Ipress. Ravnatelj Dječje bolnice u Klaićevoj Goran Roić rekao je kako je nakon dijagnostičkog postupka te uspješno izvršenih operativnih zahvata i drugih neophodnih mjera liječenja, dječak pušten na kućnu njegu.

Vezani članci Lopov Nećeš, razbojniče! Kradljivac uspio pobjeći iz dućana, ali pravda ga je stigla na urnebesan način Slika nije dostupna Iza rešetaka: Majci koja je ubila dijete i maloljetnici određen jednomjesečni istražni zatvor

Dijete je s privremenom mjerom povjereno majci koja se s dječakom preselila u drugi hrvatski grad, doznaje se iz pulskog Centra za socijalnu skrb.

>> Sam u kući: Dječak pao s krova zgrade

>> Promrzli 4-godišnji dječak prebačen u Klaićevu u Zagrebu

Podsjetimo, dječakov otac prijavljen je zbog zapuštanje i zlostavljanje djeteta ili maloljetne osobe jer nije pazio na četverogodišnjeg dječaka. Ostavio ga je samog 27. listopada i oko 5 sati ujutro izašao iz stana. Dijete se probudilo i tražeći oca izišlo kroz kuhinjski prozor na krov susjedne zgrade te palo s 11 metara visine. Promrzlog dječaka slomljenih nogu na nogostupu je u 5.40 sati pronašao susjed.