Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Konačno upisani

Djeca iz Kaštela upisala druga zanimanja ili druge škole

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djeca koja su mimo propisa bila upisana u srednju školu 'Braća Radić' u Kaštelima, upisala su se u druga zanimanja ili pak druge škole.

Osamnaestero djece odabralo je trogodišnje programe u istoj školi, dok su ostali upisani u druge škole u kojima je bilo mjesta i za koje su ispunjavali uvjete. U uredu za državnu upravu rekli su kako su riješili probleme za gotovo sve učenike.

>> HDZ Jovanoviću: Treniraj mišiće na HNS-u, a ne na djeci

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u školi Djeca se otrovala gumenim bombonima: Šokantna je pozadina incidenta Ilustracija Šok u Susjedstvu Snimka oralnog seksa učenika šestog razreda zaista postoji: Policija ispituje sve okolnosti

'Ona je već sad otišla na nastavu, ali nije zadovoljna. Ne želi to, kad je ona imala bodova, mogla je upisat bilo koju drugu', rekla je Ilijana Ivić, sestra jedne od učenica. Neki od roditelja su se požalili kako ne znaju što će s udžbenicima koje su nabavali za svoju djecu.'Knjige su sad propale, ne znam šta ću od njih. Imamo knjige, sve sam uzeo i sad ih ne mogu vratit', potužio se Ivica Valjan, otac jednog učenika.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene