Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ljubav na djelu

Djeca djeci: Zagrebački vrtićanci pomažu djeci koja se liječe od malignih bolesti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tridesetak vrtića Grada Zagreba pridružilo se akciji Božićna priča za udrugu roditelja djece oboljele od malignih bolesti 'Ljubav na djelu'.

Djeca u vrtićima će izradom božićnih ukrasa pomoći svojim prijateljima koji se liječe od malignih bolesti u Klaićevoj bolnici, a Udruga će zajedno u suradnji sa vrtićima organizirati humanitarnu prodaju tih ukrasa u prostorijama vrtića i na štandu dobivenom od Grada Zagreba na Božićnom sajmu u Varšavskoj ulici u Zagrebu od 1.12 do 25.12.2013.

Pročitajte i ovo Ilustracija Za ožujak Roditelji, provjerite svoje račune: Počinje isplata dječjeg doplatka Dijete s knjigom Festival knjiga "Pazi, knjiga!": Rastući trend ulaska u svijet čarolije razveselio i djecu i autore

Tako sakupljenim novcem će kupiti Božićne poklone za djecu koja se nalaze na Onkološkom odjelu dječje bolnice, a i pomoći socijalno ugroženim roditeljima čija djeca se liječe, za potrebe nabavke hrane, lijekova I drugih potrepština. Akciji su se odazvale neke poznate osobe iz javnog života kao i mnogobrojni volonteri kojima udruga 'Ljubav na djelu' od srca zahvaljuje.

'Korak u život' zakoračio po šesti put: Evo kako možet pomoći!

Ovakvom suradnjom građana, javnih ustanova i udruga pokazujemo da u Božićno vrijeme nije svrha samo darivanje stvari nego i ljubavi – poručila je Ljiljana Vuletić, predsjednica udruge.

Ukoliko nemate mogućnosti obići Božićni sajam možete donirati na broj 060 9018 (cijena 6,25 PDV uključen).

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene