Obavijesti Video Pretražite Navigacija
zaraženi i djelatnici

U slavonskom domu za starije zaraženo 36 osoba

Umirovljenici - 2
Umirovljenici - 2 Foto: DNEVNIK.hr
U Domu za starije i nemoćne osobe Đakovo zatvoreni su za posjete pojedini dijelovi odjela za zdravstvenu i pojačanu njegu, odnosno stacionara doma, jer se nakon duže stanke pojavio koronavirus, kojim su zaražena 32 korisnika stacionara i četiri djelatnika.

Ostali dijelovi stacionara, kao i dijelovi doma s pokretnim korisnicima, i dalje su otvoreni za posjete i izlaske pokretnih korisnika, potvrdio je v. d. ravnatelja Doma za starije i nemoćne osobe u Đakovu Petar Peradić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Odlazak legende Od posljedica koronavirusa u 101. godini preminuo poznati arhitekt Josip Uhlik Slika nije dostupna nemaju simptoma Iako su primili obje doze cjepiva, korisnici Doma za starije Raša pozitivni na koronavirus

Koronavirusom su zaražena 32 korisnika stacionara i četiri djelatnika, no posrijedi su blaži simptomi i asimptomatski slučajevi, kaže Peradić dodajući kako, dok zaraze traje, dom neće primati nove korisnike.

Pročitajte i ovo Ilustracija Koronavirus u Hrvatskoj Broj novozaraženih opet prešao tisuću: Pogledajte stanje u svojoj županiji

Pročitajte i ovo Uskrsni otok ZBOG KORONE Otok poznat u cijelom svijetu odlučio nakon dvije godine ukinuti zabranu ulaska: "To moramo učiniti u potpunoj sigurnosti"

U ovom trenutku u đakovačkom Domu za starije i nemoćne osobe je 238 korisnika, a kapacitet mu je 240 osoba.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene