Obavijesti Video Pretražite Navigacija
remećenje javnog reda i mira

Disciplinski postupak protiv trojice policajaca koji su se potukli na turbofolk koncertu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bjelovarska policija pokrenula je disciplinski postupak protiv trojice interventnih policijaca koji su u noći 8. prosinca sudjelovali u tučnjavi tijekom koncerta turbofolk pjevača Mitra Mirića u jednom bjelovarskom noćnom klubu.

Kriminalističko istraživanje incidenta koji PU bjelovarsko-bilogorska vodi kao remećenje javnog reda i mira trajalo je više od tjedan dana, a ispitano je čak 40 svjedoka.

Pročitajte i ovo Privođenje osumnjičenog za ubojstvo Ukrajinca u Slavonskom Brodu - 6 U stanu Cure detalji o ubojstvu u Slavonskom Brodu: Na proslavi rođendana izbila je tučnjava... Ukradeni brak jazavčar nestao u srijedu Ovaj je pas ukraden, traže ga policija i vlasnik: "Vrijedi nekoliko tisuća eura"

Utvrđeno je da je u tučnjavi sudjelovalo sedam osoba, a protiv svih njih bit će podnesen optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Bjelovaru.

U tučnjavi su dvije osobe lakše ozlijeđene, a obje su policajci - jedan koji je sudjelovao u tučnjavi, a drugi koji je došao na intervenciju.

Bjelovarski policajci protiv kojih je pokrenut disciplinski postupak za vrijeme incidenta bili su izvan službe.

Informacije su to obznanjene na današnjoj izvanrednoj konferenciji za novinare PU bjelovarsko-bilogorske koju je vodio Jakob Bukvić, načelnik PU bjelovarsko-bilogorske.

"Izražavam žaljenje što je ovim događajem narušena percepcija javnosti o sigurnosti na području naše policijske uprave, ali moram naglasiti da je uspoređujući s prošlom godinom, čak 30 posto manje kršenja javnog reda i mira", napomenuo je načelnik Bukvić. (Hina)

Aktualno Ždrijeb Europske lige: Dinamo izvukao protivnika iz Lige prvaka, ali s njima se može igrati! Dinamo u ždrijebu Europske lige (Foto: AFP) Dinamo u ždrijebu Europske lige (Foto: AFP) Foto: Afp Ždrijeb šesnaestine finala Europske lige (Foto: AFP) Ždrijeb šesnaestine finala Europske lige (Foto: AFP) Foto: Afp Viktoria Plzen (Foto: AFP) Viktoria Plzen (Foto: AFP) Foto: Afp Dinamo - Viktoria Plzen (GOL.hr) Dinamo - Viktoria Plzen (GOL.hr) Ricardo Carvalho (Foto: AFP) Ricardo Carvalho (Foto: AFP) Foto: Afp +2 Giorgio Marchetti i Celia Šašić (Foto: AFP) Nogomet Ždrijeb Europske lige: Dinamo izvukao protivnika iz Lige prvaka, ali s njima se može igrati! 1/8 >>

Aktualno Izgubio glavu za njom: Slavnog oskarovca zasjenila minica njegove 23 godine mlađe djevojke Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia Camila Morrone (Foto: Instagram) Camila Morrone (Foto: Instagram) Foto: Instagram Camila Morrone (Foto: Instagram) Camila Morrone (Foto: Instagram) Foto: Instagram +3 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Celebrity Izgubio glavu za njom: Slavnog oskarovca zasjenila minica njegove 23 godine mlađe djevojke 1/9 >>

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene