Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Državno izborno povjerenstvo (DIP) izvijestilo je u srijedu da će odluku o potpunim i službenim rezultatima predsjedničkih izbora donijeti i objaviti nakon što se provede ponovljeno glasovanje na biračkom mjestu br. 46. u Gradu Karlovcu te prikupe i obrade rezultati glasovanja sa svih 6.352 biračkih mjesta.


Drugi krug izbora za predsjednika Hrvatske održan je 11. siječnja. Odlukom Gradskog izbornog povjerenstva Grada Karlovca od 12. siječnja 2015., poništeno je glasovanje na biračkom mjestu br. 46. u Karlovcu, raspušten birački odbor koji je proveo glasovanje na tom biračkom mjestu te imenovan novi birački odbor i određeno ponavljanje glasovanja za 18. siječnja.

Koordinator kampanje otkrio što je Josipoviću nedostajalo za pobjedu!

Vezani članci Koronavirus, Hrvatska - 1 U Hrvatskoj potvrđen južnoafrički soj koronavirusa, britanski soj pronađen kod još 60 osoba Kafić, ilustracija Dobre vijesti za jednu županiju: ''Više se neće produživati odluka o pooštrenim lokalnim epidemiološkim mjerama''

DIP je 11. siječnja objavio službene, privremene i nepotpune rezultate izbora s rezultatima glasovanja s obrađenih biračkih mjesta na isti način na koji su bili objavljivani rezultati glasovanja na svim do sada provedenim izborima za predsjednika Hrvatske, ističe DIP u priopćenju. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook