Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Državno izborno povjerenstvo (DIP) izvijestilo je u srijedu da će odluku o potpunim i službenim rezultatima predsjedničkih izbora donijeti i objaviti nakon što se provede ponovljeno glasovanje na biračkom mjestu br. 46. u Gradu Karlovcu te prikupe i obrade rezultati glasovanja sa svih 6.352 biračkih mjesta.


Drugi krug izbora za predsjednika Hrvatske održan je 11. siječnja. Odlukom Gradskog izbornog povjerenstva Grada Karlovca od 12. siječnja 2015., poništeno je glasovanje na biračkom mjestu br. 46. u Karlovcu, raspušten birački odbor koji je proveo glasovanje na tom biračkom mjestu te imenovan novi birački odbor i određeno ponavljanje glasovanja za 18. siječnja.

Koordinator kampanje otkrio što je Josipoviću nedostajalo za pobjedu!

Vezani članci Testiranje na koronavirus, ilustracija Imamo 84 nova slučaja zaraze koronavirusom. Zasad najviše zaraženih u jednom dalmatinskom gradu, otkrili i razlog Masovna proslava naslova: Zadrani kršili mjere - 3 U Hrvatskoj 96 novih slučajeva: Zadarska županija otkrila koliko je novozaraženih nakon masovnog kršenja mjera na košarkaškoj utakmici

DIP je 11. siječnja objavio službene, privremene i nepotpune rezultate izbora s rezultatima glasovanja s obrađenih biračkih mjesta na isti način na koji su bili objavljivani rezultati glasovanja na svim do sada provedenim izborima za predsjednika Hrvatske, ističe DIP u priopćenju. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook