Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Treba ponoviti glasovanje

DIP najavio kada će objaviti službene rezultate izbora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Državno izborno povjerenstvo (DIP) izvijestilo je u srijedu da će odluku o potpunim i službenim rezultatima predsjedničkih izbora donijeti i objaviti nakon što se provede ponovljeno glasovanje na biračkom mjestu br. 46. u Gradu Karlovcu te prikupe i obrade rezultati glasovanja sa svih 6.352 biračkih mjesta.

Drugi krug izbora za predsjednika Hrvatske održan je 11. siječnja. Odlukom Gradskog izbornog povjerenstva Grada Karlovca od 12. siječnja 2015., poništeno je glasovanje na biračkom mjestu br. 46. u Karlovcu, raspušten birački odbor koji je proveo glasovanje na tom biračkom mjestu te imenovan novi birački odbor i određeno ponavljanje glasovanja za 18. siječnja.

Pročitajte i ovo Održavanje parlamentarnih izbora na biračkom mjestu u Osijeku - 3 Velik odaziv DIP objavio gdje je najveća izlaznost, na dva biračka mjesta stigla i policija Ilustracija Dan odluke Hrvatska u srijedu bira novi saziv Hrvatskog sabora

Koordinator kampanje otkrio što je Josipoviću nedostajalo za pobjedu!

DIP je 11. siječnja objavio službene, privremene i nepotpune rezultate izbora s rezultatima glasovanja s obrađenih biračkih mjesta na isti način na koji su bili objavljivani rezultati glasovanja na svim do sada provedenim izborima za predsjednika Hrvatske, ističe DIP u priopćenju. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene