Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sutra u provjerenom

'Dio naših savjeta uvijek je - ne priznajte krivnju'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brojne nedavne, ali i one nešto starije afere, skandali su koji su potresali Hrvatsku - poput Karlovačke pivovare, nesreće Radimira Čačića ili Baxtera.

Svi smo ih pratili, čudili se kako je to moguće, tko sve stoji iza toga? Iza svake krize, osim onih odgovornih, stoji cijeli tim ljudi iz sjene koji nastoje sanirati štetu i ublažiti, uglavnom neizbježne posljedice.

Pročitajte i ovo Provjereno: Deficitarna zanimanja - 4 Lako do posla Za njih se poslodavci otimaju: "Imali smo sreću da se ipak odlučio pridružiti našem timu" Zabranjena javna tribina u Benkovcu - 3 Gledajte u Provjerenom Lagao da je na putu kako bi izbjegao pitanja, reporterka ga razotkrila: "Ravnatelj nije tu, možda je to bio domar"

Tko su ti PR-ovci, glasnogovornici čiji je zadatak javnosti iznijeti neugodne činjenice? I koje uopće činjenice dospiju do javnosti? Istina ili možda nekad prigodnija 'verzija' istine? Kako se nositi u kriznim situacijama koje zahtijevaju brzu akciju? Kako je raditi posao koji je nerijetko nezahvalan? Kako na njih gleda javnost, a kako novinari na čijem su najčešće udaru?!  'Dio naših savjeta uvijek će biti da ne priznate krivnju', rekao je ekipi Provjerenog poznati PR stručnjak Krešimir Macan.

Odgovore na sva ta pitanja potražite u magazinu Provjereno, u četvrtak u 21.00 na Novoj TV.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene