Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DETALJI EKSPLOZIJE U VIKENDICI

I vatrogasci zapanjeni kako je vlasnik kuće preživio: "Bacilo je cijelo krovište, zidove, sve... Najvjerojatnije je bila riječ o plinu"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vatrogasci koji su intervenirali nakon eksplozije u vikendici u Gornjem Martijancu pored Ludbrega, ostali su u čudu kako je bilo tko mogao preživjeti eksploziju koja je srušila kuću.

U razgovoru sa zapovjednikom DVD-a Martijanec, Sašom Lenčekom, doznajemo kako je unesrećeni vlasnik vikendice u kojoj se zbog, najvjerojatnije, curenja plina dogodila eksplozija, već bio prebačen u bolnicu dok su oni stigli na mjesto događaja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Evakuirana crkva Čak 25 osoba završilo u bolnici nakon curenja plina tijekom mise u blizini Torina Eksplozija na tržnici u Siriji napad u Siriji VIDEO Užas na tržnici! Eksplozija tijekom najveće noćne kupovine, puno je mrtvih i ranjenih

"Dok smo mi došli, ozlijeđeni je već bio u Hitnoj. Konstatirali smo da je najvjerojatnije riječ o plinu, pregledali mjesto događaja u slučaju da je netko još bio unutra i kad smo utvrdili da nikog nije bilo više unutra, napustili smo mjesto događaja", rekao je Lenček za DNEVNIK.hr.

Uzrok eksplozije, prema njegovim riječima, najvjerojatnije je bilo curenje plina iz plinske boce, no pravi uzrok, kaže, utvrdit će policija nakon očevida.

"Najvjerojatnije je bilo curenje, jer bacilo je cijelo krovište, zidove, sve", dodao je Lenček.

"Očevid nije rađen danas, jer je čitavo mjesto događaja ruševina i čeka se bager", rekao je Lenček. Bager bi trebao sanirati mjesto eksplozije, kako ne bi postojala nova opasnost od urušavanja objekta tijekom očevida.

I dalje se ne zna kakve je ozljede tijekom eksplozije zadobio vlasnik vikendice.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene