Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Početak reorganizacije"

Denis Rabar imenovan novim direktorom Uljanika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Denis Rabar imenovan je novim direktorom Uljanika.Odlučio je to Nadzorni odbor pulskog brodogradilišta na temelju "predstavljenog plana te prezentiranih ciljeva radi osnaženja i povećanja efikasnosti brodograđevnog procesa".

Denis Rabar diplomirani je inženjer strojarstva koji u Uljaniku radi od 1997. godine, a na mjestu direktora zamijenio je Silvana Kranjca, koji zbog zdravstvenih razloga u proteklih godinu dana nije bio u mogućnosti
obavljati funkciju čelnog čovjeka brodogradilišta.

Pročitajte i ovo Suđenje za aferu Uljanik - 4 119 milijuna eura Počelo suđenje u slučaju Uljanik: Optuženi se izjasnili o krivnji, ne pristaju na naknadu štete Uljanik Stara uprava Državno odvjetništvo otvorilo istragu u Uljaniku: Milijunski bonusi i golema šteta

Za to vrijeme je tu funkciju obnašao njegov zamjenik Mario Planinac, koji ostaje na sadašnjoj funkciji zamjenika direktora.

"Imenovanje novog direktora početak je procesa reorganizacije i unapređenja ukupnog brodograđevnog procesa na lokaciji Pula, a s ciljem kvalitetne pripreme za program restrukturiranja", poručuju iz Uljanika.

Podjsetimo, radnici Uljanika nedavno su prosvjedovali zbog neisplaćenih plaća.

Nakon što je Europska komisija odobrila državne potpore za sanaciju Uljanika, radnicima Uljanika isplaćene su plaće za prosinac i božićnica.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene