Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Reci DA

DELILA, hoćeš li se UDATI za mene?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najdraža moja....

Gledam te dok sjediš preko puta mene, nasmijana kao i uvijek, lijepa kao i uvijek.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Važan trenutak VIDEO Potajno snimio reakciju djevojke - I evo što se dogodilo! Slika nije dostupna Sudjelovala i policija VIDEO Ovo sigurno konkurira za zaruke godine

Gledam te i pitam se kako da svoju ljubav iskažem kroz igru riječi, jer ja baš i nisam dobar na riječima, a i moja ljubav ne može stati u njih!

Moja LJUBAV za tebe je puno slikovitija, onako puna boja, vesela, duboka i neukrotiva za nešto tako malo kao što je riječ.

VOLIM TE, to mi je lako reći, ali to nikada nije bilo dovoljno jer u tom "volim te" krije se mnogo misli koje ostaju neizrečene. Ja ne volim samo da te volim, ja volim i tvoju dobrotu koju svatko primjeti već pri upoznavanju s tobom, volim i tvoj osmijeh koji u trenutku razgali moju dušu, volim i tvoje ruke, naročito kada ih griješ u mojim i daješ mi osjećaj da se jedino tu osjećaju sigurno i toplo.

Volim ja i tvoju ljubomoru, jer ona mi dokazuje da ti je stalo do mene i onu tvoju namrštenost kada uradim nešto pogrešno pa me pokosiš pogledom dajući mi do znanja da sam pogriješio. Sve ja to volim kod tebe i još mnogo toga što riječi opisati ne mogu..

I zato, bebo moja najljepša, želim da ti poklonim jedan dar koji će donekle moći da ti pokaže šta osjećam prema tebi i pokazati ti da to želim osjećati do kraja svog zivota, gledajući te kako se budiš pored mene!

LJUBAVI MOJA, HOĆEŠ LI SE UDATI ZA MENE?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene