Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podnio ostavku

Davor Tomašković odlazi s čela HT-a, na njegovo mjesto stiže Konstantinos Nempis

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Davor Tomašković odlazi s čela HT-a, a na njegovo mjesto stiže Konstantinos Nempis.

Na sjednici Nadzornog odbora (NO) Hrvatskog Telekoma održanoj u utorak Davor Tomašković podnio je ostavku i najavio da 1. travnja 2019. odlazi s pozicije predsjednika Uprave kompanije te da nastavlja karijeru izvan DT Grupe, a na njegovo mjesto NO je imenovao Konstantinosa Nempisa iz OTE Grupe, objavljeno je na stranicama Zagrebačke burze.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna kaos zbog pada sustava Žena slomila kuk pa sat i pol ležala na hladnim pločicama: "To je prestrašno! Osjećali smo se bespomoćno, svi smo u šoku" Slika nije dostupna Žele svoja prava Radnici HT-a prosvjedovali protiv otpuštanja i smanjenja plaća, Uprava žali što sindikati ne podržavaju promjene nabolje

Novi predsjednik Uprave Konstantinos Nempis dolazi iz OTE Grupe, vodećeg pružatelja telekomunikacijskih usluga u Grčkoj, s pozicije izvršnog komercijalnog direktora za segment privatnih korisnika.

Više od 20 godina iskustva stekao je u telekomunikacijskoj industriji vodeći nacionalne i međunarodne komercijalne timove u fiksnim i mobilnim telekomunikacijskim organizacijama.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene