Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

USKORO UŽIVO Milanović najavio izvanrednu konferenciju za medije: Pogledajte što je dočekalo novinare

Žali zbog razlaza s Mostom

Stier: "Ja podržavam Andreja, moja izjava sigurno nije iznenadila nikoga tko me poznaje"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stier je kazao kako nema potreba za nikakvim dodatnim elaboracijama njegove izjave

Davor Ivo Stier osvrnuo se na svoju izjavu kada je poručio da mu je žao zbog razlaza Mosta i HDZ-a te da on smatra kako bi prijevremeni izbori bili najpoštenije rješenje.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Zamalo ostao bez glasa Plenković u zanosu komentirao rezultate istraživanja Dnevnika Nove TV: "Pokažimo svima tko je najveća stranka u Hrvatskoj'' Ivan Penava i Andrej Plenković Navodno tajno snimljeno Plenković snimljen kako vrijeđa Penavu i Most? "Moja baba pokojna bi tako mogla biti gradonačelnica Vukovara... Most - to su bolesnici"

"Što se tiče unutarnje politike, ta izjava sasvim sigurno nije iznenadila nikoga tko mene poznaje tako da nema potreba nikakvih dodatnih elaboracija. Naravno, jasno je da ja podržavam Andreja kao što i on podržava mene i moj rad u Ministarsvu vanjskih i europskih poslova", kazao je Stier.

Podjsetimo, ministar vanjskih poslova i politički tajnik HDZ-a Davor Ivo Stier izrazio je u utorak žaljenje zbog raskida koalicije s Mostom te dodao da se on u stranci zauzimao za nove izbore nakon što je ta suradnja okončana.

"Ja sam gradio koaliciju između HDZ-a i Mosta i meni je doista žao što ona nije uspjela. Imali smo raspravu i na predsjedništvu HDZ-a i naravno kao i u svakoj demokatskoj stranci postoji pluralnost različitih viđenja. Ja sam iznio svoje viđenje i smatram da bi u takvoj situaciji najpoštenije bilo ići na nove izbore", rekao je Davor Ivo Stier, koji je u utorak sudjelovao na ministarskom sastanku EU-a u Bruxellesu.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene