Lorena Gurlica, djevojka koju je u zadarskom kafiću ljetos pred očima mnogobrojnih promatrača brutalno pretukao Darko Kovačević Daruvarac, ekskluzivno za Provjereno odlučila je progovoriti o slučaju koji je šokirao Hrvatsku.

Galerija


„Stvarno sam bila u šoku. Plakala sam kad sam to vidjela. Smeta mi što kad izađem ljudi gledaju u mene. Svi me prepoznaju, prilaze mi i pitaju jesam li to ja. Prije mene je već pretukao četiri cure, ja sam peta", kazala je Lorena. 

Vezani članci Trudnički trbuh, ilustracija Iskustva žena koje su rodile kod kuće: Kako u Hrvatskoj danas izgleda porod u vlastitom domu i tko je kriv što našim primaljama - nije dopušten dolazak Ivana Paradžiković i Andrija Jarak Andriji Jarku pripala već treća nagrada Zlatni studio za najboljeg TV novinara, Ivana Paradžiković najbolja je TV voditeljica!

Podsjetimo, Darko Kovačević Daruvarac (31), optužen da je u Zadru teško pretukao 18-godišnju Lorenu, prije nekoliko je dana izašao na slobodu jer je istekao zakonski rok koliko osoba može biti zadržana u pritvoru.

Brutalnoj tučnjavi svjedočila je cijela zemlja nakon što su objavljene snimke nadzorne kamere iz kafića u kojoj je djevojka pretučena.

S odlukom Suda da se opasna osoba pušta na slobodu ne mogu se pomiriti građani, koji su zbog toga jučer prosvjedovali u Zadru.

Majka pretučene djevojke u Dnevniku Nove TV kazala je da prima mnogobrojne prijetnje, koje redovito prijavljuje policiji.

„Sve su prijavljene policiji i policija zbilja reagira odmah i počinitelji su uhvaćeni. Zasad ih je troje i jedan je dva dana ležao u pritvoru. Prijetnje su uglavnom da se meni spremi sprovod. Uglavnom preko lažnih profila, Instagrama, ali policija svejedno dolazi do njih. Zasad ih je uhvaćeno troje“, kazala je Ana Gurlica.

Cijelu ispovijest Lorene pogledajte večeras u Provjerenom od 22:15.

 

Emisiju gledajte četvrtkom od 22:15 na Novoj TV, a više o pričama iz Provjerenog saznajte na novatv.hr/provjereno.

Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.